KeukenFrans, Regionaal, Wijnbar & Biologisch

marty1970 marty1970 3 februari 2012

na 3 keer hier gegeten te hebben vind ik het tijd ook mijn mening te delen met anderen.Alle 3 keren heerlijk gegeten in een ongedwongen restaurant met prachtige wijnen die uitstekend aansluiten bij de gerechten die met lokaal verkregen producten worden bereid.Fijne interactie tussen de gasten onderling,vaak op gang gebracht door de gastheer die feilloos aanvoelt wat zijn gasten willen.
Een absolute aanrader voor gasten die mooie(biologische) wijnen op prijs stellen met als klap op de vuurpijl zelf gebakken brood en koekjes.(waar krijg je dit nog?)

hansenpeter hansenpeter 15 januari 2012

Meer een 'herberg' dan een formeel restaurant. Erg informeel en gezellig. Uitstekend 'ouderwets' eten met prima wijn.

proever19780 proever19780 11 januari 2012

Ongelooflijk deze recensies. Ik ben hier naartoe geweest met 2 personen voor een 3 gangen verrassings menu met bijpassend wijnarrangement. Leuk klein zaakje. Toen we binnenkwamen als eerste werd gelijk de muziek zacht gedraaid wat van ons niet hoefde maar de eigenaar vond het naar eigen zeggen zelf prettiger. Er staan 9 tafels vlak op elkaar in 1 rij met ongeveer 10 centimeter ertussen. Iedereen die daarna binnenkomt wordt precies naast elkaar gezet waardoor een leuk gesprek met je partner voeren onmogelijk wordt gemaakt maar je een soort van verplicht wordt om de hele avond met je buren te praten, een soort van ongedwongen maar toch gedwongen sfeer. Als je elkaar niks te melden hebt is dit misschien een leuk restaurant. Het eten was eigenlijk matig voorgerecht ruim voldoende, hoofdgerecht eendenbout verzopen in truffelsaus waardoor je voor de rest niks meer proefde, dessert vrij eenvoudig 3 verschillende items waaronder een stukje brownie. Na met de eigenaar wat woorden te hebben gewisseld en er achter kwam dat hij al meer dan 30 jaar in de wijnen zat was mijn vraag waarom de wijnen totaal niet aansloten bij de gerechten was zijn antwoord 'met het eten heb ik niks te maken.' Schandalig. Tot overmaat van ramp werd ik nog even op een vrij ongepaste manier geattendeerd op het feit dat ik mijn partner een zoen gaf en dat zeer ongepast is. Arrogantie eersteklas met eetcafe maaltijden en geen kennis van wijn en spijs. Hier zie je ons never nooit meer terug

tinygiebels tinygiebels 11 januari 2012

heb zelde zo,n jaarwisseling gehad met zulk geweldig eten en enorme wijnen.

Hanneke / Nelly / Tiny

riel riel 22 december 2011

van zuslief een arrangement gekregen van dit voor ons onbekend restaurantje. Overheerlijk gegeten, en de avond vormde zich met leuke incidenten samen met de andere gasten, en de heerlijke koffie van de buren (haha) tot een echte beleving. Kom graag nog eens terug!

Geef zelf je mening over Wijncafé De Rijke Jansen

MaandagGesloten