KeukenFrans
Openingstijdenvanaf 17.00, ma-di gesloten

jeune jeune 12 december 2011

Wild gegeten bij Napoleon: dat was een geweldige ervaring. de hazerugfilet smolt op de tong en was vergezeld van een verrukkelijke saus. de licht gebonden kastanjesoep vooraf was een ook al een goede keus. eindelijk een restaurant waar het bordje zelf ook de aandacht krijgt en goed voorverwarmd wordt zodat je ook rustig eten kunt; zo blijft alles op temperatuur en dus op smaak. prachtig interieur voor wie graag in een klassieke en kalme ambiance wil tafelen en vriendelijk personeel. een aanrader!

knockout knockout 19 december 2010

Al langere tijd komen we 1 of 3 keer per jaar bij Napoleon. De dip zoals die blijkt uit de meer recente beoordelingen is herkenbaar, maar had een heel begrijpelijke en vervelende reden. Gisteren hebben we er weer gegeten. Sinds 2 maanden is er een nieuwe vaste, jonge en entousiaste kok. En dat zet Napoleon echt weer terug op de kaart. Hij heeft zich mogen uitleven op het menu, met verrassende en heel lekkere gerechten. Aziatisch witvis met een saus op basis van pisang ambong klinkt raar, maar smaakt echt heel bijzonder. Deze jonge kok is veelbelovend. Entourage en bediening waren al heel goed en zijn dat gebleven. Een heerlijk avondje (van ruim 3 uur) uit eten met zijn vieren is het resultaat. We komen zeker terug!

XyberBorg XyberBorg 4 april 2010

Op zaterdag 4 april 2010 hier gegeten, uitgelokt door leuke entree. Restaurant binnen krijgt al snel een duits karakter, allesbehalve frans. Het voorgerecht, een salade, bestaat uit een halve krop ijsbergsla, een paar komkommerschijfjes en tonijn uit blik. Voor ruim 7 euro mag je meer verwachten. Het hoofdgerecht: kalfsoester met gorgonzolasaus. De groenten waren veel te lang gekookt waardoor ze geen smaak meer hadden, de kalfsoester was doorbakken en taai en ook de saus leek uit een kant en klaar verpakking te komen. Op de vraag wat voor bieren de mensen hadden konden ze in eerste instantie geen antwoord geven (gewoon een "biertje?"). Maar na navraag bleken ze wel een Palm en Grimbergen te hebben. Welke Grimbergen (Blond, double, triple) konden ze geen antwoord geven. Ook van de wijnen hadden de bedienden weinig kaas gegeten. Veel diepgaander dan rode of witte wijn ging de kennis niet. Heb niet kunnen genieten van het eten, restaurant doet veel duurder aan dan dat het eten waard is. Beoordeling: 3/10. (1 puntje voor voor de aardige duitse bediende die probeerde nederlands te praten en nog een puntje voor de leuke indeling van het restaurant. De rest is uiterst teleurstellend.

Proever71345 Proever71345 16 februari 2008

Gezellig restaurant met sfeervolle uitstraling.
Gerechten waren redelijk/ok, maar 'zo kan je ze thuis zelf ook maken'. De bediening was erg aanwezig. Geen tweede keer voor ons.

Proever19871 Proever19871 16 juli 2006

Gekozen voor het keuzemenu 3 gangen waarbij als voorgerecht gekozen werd voor de carpaccio, die was smakeloos en erg kaal, geen pijnboompitten en geen kappertjes maar vooral de smaak van het vlees was zwak. Als hoofdgerecht een kogelbiefstuk medium gevraagd maar te ver doorbakken gekregen en het tweede hoofdgerecht was rundvleesspies, dit was wel ok. De speckbonen waren zeker niet vers en maakten een enigszins verlepte indruk, jammer, bij de biefstuk hadden we ook sterk het idee dat dit geen biefstuk was. Als nagerecht een dame blanche en een vanille parfait, dit was zeker niet wat wij ervan verwacht hadden. Uiteindelijk een teleurstellende ervaring voor teveel geld. De bediening daarentegen is wel vriendelijk en correct. Voor ons geen tweede keer!

Geef zelf je mening over Auberge Napoleon