7.7
7.3

KeukenEetcafé & Regionaal

RobertMonique RobertMonique 18 april 2012

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer. Aanrader voor iedereen die in de buurt is.

milenakalinitsch milenakalinitsch 27 maart 2012

Ik kom hier al jaren en ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Het is een gezellig klein restaurantje met heel veel sfeer. De eigenaren zijn altijd wel in voor een praatje en de werknemers kunnen lachen met een grapje, desalniettemin blijven ze altijd professioneel.

Het eten is mij nog nooit tegengevallen. Op het menu hebben ze meestal een aantal standaard gerechten staan, daarnaast kun je in de verschillende seizoenen bijvoorbeeld wildvlees krijgen of mosselen of asperges, etc. Ook vegetariërs hebben niet te klaren, de vegetarische schotel varierd en is erg lekker. En voor de drankliefhebbers hebben ze een enorm assortiment (en kennis) in whiskey en op aanvraag maken ze ook de lekkerste cocktails!

Wil je lekker eten in een gezellig restaurantje met leuke en professionele bediening, dan moet je hier absoluut een keer naartoe gaan.

marcolesil marcolesil 25 maart 2012

lekker gegeten; vriendelijke attente bediening; beetje zand in de sla; maar eigenaar maakte hiervoor excuses; en bood kopje koffie hiervoor aan; erg attent van hem!

elsenleo elsenleo 14 november 2011

We hebben er goed gegeten, een eerlijke hap, ook wij vonden de kaart (is een forse multomap) met allerlei verhalen eromheen iets teveel van het goede!

Caro64 Caro64 19 mei 2011

Wat een aparte combinatie! Een eetcafe die ook nog eens 500 wiskys heeft! Heerlijk gegeten en whisky geproefd. Attente bediening en super lekker eten. De tapasschotel was overvloedig en erg lekker, de sate onovertroffen (vooral de gevulde ui ernaast), De anderen hadden tournedos en lamskroon ook helemaal niets op aan te merken. Wij hebben een geweldige avond gehad. De kaart staat op alfabet met een heleboel wetenswaardigheidjes. Tja je moet er van houden, maar ik vond het leuk.

Geef zelf je mening over PretZels

MaandagGesloten
DinsdagGesloten