| Activiteiten | Afhalen, Catering |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Mooi restaurant, vooral het "bootje" op het water, waar je op een verhoging in het water kunt zitten, waarin de vissen lekker zwemmen. Wij zijn gaan wokken. Het eten was lekker. Volgens leden van de groep was het ijs té hard bevroren, zodat het zich bijna niet liet scheppen, maar dat is niet onoverkomelijk.
Wat wel vervelend was: ik heb moeten vragen om de 65+-korting en de kinderkorting, die dan wel (achteraf gezien slechts gedeeltelijk, gebaseerd op de prijslijst op de overigens mooie internetpagina van dit restaurant) van de rekening werd afgetrokken. Maar dat zou vanzelf moeten gebeuren. Verder was het erg vervelend dat we tot vier keer toe drankjes bestelden en die niet of slechts gedeeltelijk kregen. Om dat goed te maken, bood men ons uiteindelijk een gratis cola aan voor onze zoon, die we achteraf toch hebben moeten betalen.
De baas maakte zich zorgen over een stapel vuile borden die hij in onze nabijheid had laten vallen. Maar dat is hun probleem, dat interesseert mij niet. Hij had zich beter druk kunnen maken over de service van de vriendelijke, maar wazige ober en over het maken van een correcte rekening met aftrek van alle kosten. Dat kwam erg onprofessioneel over.
Verse produkten, goede smaken en snelle bediening. Vers fruit/chocoladefontein en ijs als dessert. Inrichting is mooi; strakker en rustiger dan de meeste wokrestaurants. Wokken is enerzijds een beetje massaal gebeuren, maar anderzijds vindt iedereen voldoende van zijn gading! Zelfs voor vega's voldoende keuze.
Gegeten op: 12 januari 2013.
Here is my first place to eat wok, it is new for me. After this one, I also tried several wok restaurant. In total, I think this one is the best. The quality of food here is nice, they have a lot of choices. I like the ice cream and fruits with a chocolate fountain. The decor is very classic, they have a region like a boat, and surround there is a little lake, where there are some fished inside.
The price is also reasonable. I have been here a lot of times.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
De eten is hier zo lekker . Alleen de service vond ik wel meevallen, altijd moesten wij hun roepen en hun kwamen nooit voor om te vragen, en wanneer we aan het eten waren namen ze onze borden mee terwijl er nog eten alleen de service vonden we het wel een beetje jammer en verder wa de eten en al UITSTEKEND!
Niet over te spreken, eten niet lekker.
Ik vroeg om Char-siu en kreeg wat opgewarmde babi pangang en een saus die meer weg had van een blik tomatensoep.
Ga hier nooit meer afhalen.
Schrijf zelf een recensie over Ocean Paradise
Schrijf hieronder je recensie over Ocean Paradise. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.