mmjh 4 november 2011 | |
We hebben verassend lekker gegeten, vers smaakvol, gewoon lekker! Het echtpaar Thea & Mahmut maken er een heerlijk huiselijk etentje van. Prima! |
Proever60566 18 september 2011 | |
Gastvrij en overheerlijk, vers eten. Kortom een geweldige ervaring! |
jenilief 14 september 2011 | |
Erg goed eten! Heerlijk genoten van alles!!! Vooral de humus!!! |
Proever145092 24 maart 2011 | |
Wat een heerlijke keuken. Wij hebben met vrienden verschillende gerechten gegeten. Alle gerechten waren heerlijk. De gastvrouw en gastheer waren erg aardig. De sfeer in het restaurant was gezellig. Ik kan het iedereen aanraden die in een gezellige buurt en in een leuk restaurant wil gaan eten. Ik snap echt niets van de laatste recentie, lijkt bijna wel of die bij een ander restaurant is geweest. Onze avond was super! |
GerardPL 15 november 2010 | |
Als kenners van de mediterraanse keuken was het ronduit bedroevend wat wij hier geserveerd kregen, geen smaak en alles erg vet. Toen ik door een oproep (piketdienst) tijdens het eten even weg moest, werd er na terugkomst weinig moeite gedaan om mij nog wat fatsoenlijks voor te schotelen. Was misschien incidenteel, maar voor ons eens maar nooit meer. |
Uiteetje 28 september 2010 | |
We zijn nog aan het nagenieten van ons heerlijke diner bij Papatya. Naast de overheerlijke authentieke Turkse gerechten is de gastvrije en welkome sfeer die het echtpaar creeert erg bijzonder. Een echt aanrader voor een heerlijke, culinaire avond! |
dennisbeckers 19 september 2010 | |
Een prettig klein restaurant waar je het gevoel hebt op bezoek te zijn bij de familie thuis. We hebben er met z'n vieren heerlijk gegeten, veel opties voor vegetariƫrs, goede huiswijn en aardige bediening. |
proever555 5 september 2010 | |
We hebben hier met 4 personen gegeten en de mezze besteld. Een soort verassingsmenu met heel veel verschillende gerechten om te delen, allemaal erg lekker! Gecombineerd met erg vriendelijke service vonden wij het een perfecte avond. |
TheButcher 15 juli 2010 | |
Heerlijk eten en het gastvrijste restaurant dat ik ooit heb gezien! |
schorseneer 7 november 2009 | |
Een prima adres voor een avondje uit. Het is een echt klein huiskamerrestaurant met prima service dankzij het attente en authentieke echtpaar dat veel zorg besteed aan de ontvangst en het eten. We voelden ons snel op ons gemak, alsof we er al vaker geweest waren en alsof we in hun woonkamer zaten om eens lekker verwend te worden. Prima wijn en goede akoestiek. Ook zeer geschikt voor vegetariers. |
Geef zelf je mening over Papatya