| Keuken | Regionaal & Biologisch |
| Minimum menuprijs | €23.50 |
| Huiswijn per fles | €17.25 |
| Huiswijn per glas | €3.65 |
| Openingstijden | 12.00-14.00, 18.00-21.00, za-zo geen lunch Meld dit restaurant als niet meer open » |
Puth 16 juli 2011 | |
Deze keer op het terras gegeten. En jawel hoor......wederom geweldig. 3-Gangen menu besteld en wijn zelf van de kaart gekozen. Naast het lekkere weer ook lekker eten en drinken. Blijft een favoriet!! |
Gertruda 14 juni 2011 | |
Een jonge dame, volgens mij een stagaire (?), was zeer vriendelijk, gaf duidelijke en enthousiaste uitleg en maakte gebruik van gepaste humor. Dankzij haar een fijn avonddiner! De rest van het personeel was matig, beetje zonde van het complete plaatje. |
Bibrib 21 mei 2011 | |
De bediening vond ik onder de maat. Een jonge dame die ongeinteresseerd overkwam en uitstraalde dat ze er erg weinig zin in had. Ze maakte geen praatje en als wij uitleg kregen was deze erg beperkt. Wij hadden 2 verschillende menu's maar kregen wel hetzelfde wijnarrangement. Soms werd vergeten onze glazen bij te vullen en zaten wij een tijdje zonder wijn, of de wijn kwam te laat. Er werd door de bediening meer tijd besteed aan bekenden van hen.....jammer, want het eten was lekker, maar miste soms voldoende smaak. Dessert was onder de maat. |
Engeln 15 januari 2011 | |
Gisteren voor de zesde of zevende keer hier gegeten. Opnieuw voortreffelijk. Heel creatieve kaart, fantastische gerechten, fijne bediening, rustige ambiance. Prijs-kwaliteit verhouding niet te evenaren. |
proeflimburg 30 november 2009 | |
Gisteren weer heerlijk gegeten.
Geef zelf je mening over Aan Sjuuteeänjd