Overste Hof over zichzelf

5 dagen per week tot uw dienst ... Landgoed Overste Hof is het gehele jaar door, 5 dagen per week, geopend van 10.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. De keuken is geopend van maandag t/m zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De ideale pauze plaats dus voor een kop heerlijke koffie en stukje verse Limburgse vlaai tijdens uw wandeling, fietstocht of huifkartocht door de omgeving.

karelenjannie karelenjannie 6 februari 2012

Prachtige omgeving met een restaurant dat uitkijkt op een prachtige vijver Vooral het terras in de zomer is geweldig. Als we in deze omgeving wandelen is de Overste Hof onze vaste stek voor een heerlijke cappuccino en een lunch van de kaart. Met dit uitzicht, de kwaliteit van het eten en het vakkundig personeel is het iedere keer weer een genot.

Gileza Gileza 20 november 2011

Het eten was super. De bediening was beleefd. Wat mij treff verdient Overste Hof ook een 10.

guidohendrix guidohendrix 14 maart 2011

Helaas was voor ons de avond een afknapper.
De kwaliteit van het eten is matig, wat vooral opviel was dat de gerechten niet echt warm waren. Dus rustig aan eten was er niet bij. Het personeel was niet erg beleefd met 'je en jij' in plaats van u. Het Mc Donalds gevoel hadden wij ook. Wij gaan hier niet meer naar toe

ger1 ger1 10 maart 2011

Afgelopen week voor de zoveelste keer bij Overste Hof gaan eten. Ik kan maar 1 ding zeggen. Prima restaurant. Kan mij helemaal niet vinden in de reactie's van umbertone en Ramona. Maar goed smaken verschillen. Het eten is goed en de prijs kwalteit prima. Voor 25 euro een 4 gengen diner met zorg bereid waar vind je dat nog.Ik kom in heel wat restaurants. Wat mij betreft een dikke 10 voor Overste Hof !!

ramonaleers ramonaleers 5 maart 2011

Helaas een minder goede ervaring met dit restaurant.
Prijs / kwaliteitverhouding is niet in orde.
Geen aanrader.

umbertone umbertone 16 augustus 2009

Helaas moet ik me bij de mening van AsSorti aansluiten. Het eten is niet slecht, maar meer ook niet. Voor die prijzen mag je echt meer verwachten. De ambiance/ligging is sfeervol, maar daar het dan meteen het beste mee gezegd. Men heeft er zo'n beetje de houding van "je mag komen eten", hoeft niet hoor, we hebben het druk genoeg. Een beetje "mc. Donaldsgevoel" hield ik er aan over (op de rekening na). Matige bediening (stagaires?), matig eten, maar wel een professionele rekening.

AsSorti AsSorti 25 mei 2009

De asperges waren niet gaar. Na dit aangegeven te hebben kregen we een nieuwe portie. Deze waren echter iets minder hard. Men heeft 1 asperge meegenomen om te proeven. Volgens het personeel waren ze wel goed en was het vast een kwestie van smaak, want "de meeste mensen willen ze zo". Ook de bloemkool die geserveerd was, was nog niet eens beetgaar te noemen. Dit was erg jammer. Gelukkig was het personeel wel erg vriendelijk, wat dan weer wat goed maakt. Na een keurig geformuleerde recensie te hebben geschreven in het gastenboek van de Overste Hof, werd deze na nog geen 10 minuten verwijderd en kregen we een melding: u bent niet gemachtigd iets toe te voegen aan dit gastenboek, daar uw ip adres geband is. Dit vind ik eigenlijk nog het ergste, want wij waren op meningen in het gastenboek afgegaan om hier te reserveren. Maar als de "slechtere" beoordelingen verwijderd worden, ja, dan kun je daar dus ook niet meer van op aan.

Geef zelf je mening over Overste Hof