Slechte avond gehad met een groep van 12. Onvriendelijke bediening, erg lang op ons eten gewacht, Geen drank bijgevuld. 3 Glazen wijn, een broodje en een hoofdgerecht op 3 1/2 uur, eten was lauw, werd niet gelijk uitgeserveerd. Atitude van bediening was beneden niveau, brutaal, geen overzicht en gaven ons het gevoel dat we " vervelend" waren. 3 kwartier gewacht op een lauwe Irisch Coffee.
Het eten bij Gauchos is erg lekker van smaak, daarover is denk ik geen twijfel.
De bediening is over het algemeen over prima, geinteresseerd en alert (wij zijn afgelopen weekend geweest), de sfeer in het restaurant is ook helemaal in orde evenals de inrichting.
Echter de prijs!!!! Inderdaad, voor alles moet apart betaald worden en dan nog zijn de porties erg klein zoals bv sausjes.
Wij hadden de huiswijn besteld maar deze bleek dus 34 euro te kosten! Dat maakt de rekening toch wel heel erg duur!
Mijn mening: prima van smaak, maar veel te duur!!!
Helemaal eens met Hobbelpeerd! Als er bij het bestellen op z'n minst gezegd zou zijn dat de bijgerechten apart besteld moesten worden, was het voor ons een stuk leuker geweest. Om alleen op een stuk vlees te kauwen is niet echt wat je noemt 'lekker uit eten gaan.'
Het kwam ons allemaal te commercieel over: een broodje vooraf kon er niet vanaf, geen aandacht voor lege glazen en ook nog 2 euro voor een minibakje saus. Als wij uit eten gaan verwachten we wel wat meer service voor ons geld. Het vlees is erg lekker, maar hier zullen wij niet snel meer terugkomen.