KeukenBBQ/grill & Argentijns
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

5 mei 2013

Na een bezoek aan Valkenburg zijn we (mijn vrouw en ik, en 2 kinderen) naar Maastricht gegaan om te eten. Gezien het prachtige weer was het overal druk, maar Gauchos sprong eruit omdat deze separaat gelegen lag en minder druk was. De service van de bediening was afwisselend. We kregen in eerste instantie een plek toegewezen naast de keuken, maar dat vonden we niet prettig wegens de hitte. Het duurde lang (10 minuten) voordat we navraag konden doen of we van plaats konden ruilen. Dit was mogelijk. Daarna (weer na 15 minuten) eindelijk de bestelling kunnen doorgegeven, maar weer na navraag kwam eindelijk ons voorgerecht na 15 minuten. Dit was na 5 minuten op, en daarna hebben weer ruim 30 minuten moeten wachten en weer moeten navragen waar ons hoofgerecht bleef. Voor een romantisch etentje is dit normaal geen probleem, maar met kinderen erbij is langer dan 1 uur wachten op eten vrij problematisch. Nadat de kinderen hun kindermenu's gekregen hadden, Daarbij stootte onze dochter haar glas limonade om. Ik heb om een nat doekje gevraagd, er is verder niemand langsgeweest om mee te helpen. Had ik zelf wel netter gevonden. Tot slot hebben we weer een kwartier moeten wachten op ons nagerecht + extra bestelde drank. In totaal ruim 1 uur en 3 kwartier, waarbij de wachttijd ruim 1 uur was. Rekening heb ik gepind. Bij weggaan zijn we niet gegroet door het personeel (wel had ik oogcontact gezocht).
Conclusie: eten prima
Service: kan beter
Niet geschikt voor gezin met kinderen (tenzij je geduld hebt)

Gegeten op: 4 mei 2013.
cylam
cylam
Proever in spe

7 maart 2013

Vroeger kwamen we al bij Gauchos, en na een tijdje niet geweest te zijn maar weer eens een keer komen eten na een paar dagen carnavallen. Dat Maastricht een culinaire hoofdstad is wist ik, maar dat dat ook zijn impact heeft op een formulerestaurant als Gauchos niet. Hier werken koks, in tegenstelling tot in andere steakhouses (in Amsterdam tenminste), en dat proef je. Heerlijk bereide biefstuk in een driegangenmenu dat nog geen 30 euro kost, waar voor je geld. De bediening is niet heel professioneel, maar wel aardig en attent, en de zaak heeft een moderne uitstraling met wijnbar achterin waar ik ook wel eens een wijntje zou willen drinken. Als je geen zin hebt in ditjes en datjes maar gewoon een goed stuk vlees wil eten, is deze zaak echt een aanrader.

Gegeten op: 13 februari 2013.
Mstrg
Mstrg
Proever

27 februari 2013

Heerlijk kunnen eten en er was goed te praten
over een Hoofdgerecht Want ik zag een heel groot stuk vlees niet zitten.
Dus mijn man een stukje groter en ik daar een extra bord bij om ook een stukje vlees te eten een goede prijs goede wijn maakte het plaatje rond

Gegeten op: 24 februari 2013.
adrie12
adrie12
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

29 januari 2013

Dagje winkelen in Maastricht en evenn snel eten in een informele, ongedwongen sfeer.
Aan de Vrijthof kan dit prima bij Gauchos.
Heerlijke Rib-eye met chimichurry, salades en gepofte aardappel.
Hierbij een saus naar keuze.
Goede, vlezige wijn van Bodege Norton en de koffie kan beter.
Prijzen zijn relatief aan de hoge kant.
Bediening is erg vriendelijk en hulpvaardig.
Een prima oplossing als thuiskoken niet voorzien is.

Gegeten op: 26 januari 2013.
Hans1958
Hans1958
Fijnproever

19 januari 2013

Naar aanleiding vaan een personeelsuitstapje zijn we gisteren gaan eten bij Gauchos Maastricht.
Wederom een super avond gehad!!
Het eten is top en de bediening zorgt ervoor dat je je echt te gast voelt

Complimenten namens het team van De Klussenbox Beek.

Gegeten op: 18 januari 2013.
harold7
harold7
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 25 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Gauchos Aan het Vrijthof

Schrijf hieronder je recensie over Gauchos Aan het Vrijthof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag11:00 - 23:00