6.8
7.4

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenFrans, Frans, Hollands, Hollands, Internationaal, Internationaal, Mediterraan, Mediterraan, Vis, Europees, Europees, Wereldkeuken, Wereldkeuken, Biologisch & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

geer schakel geer schakel 6 augustus 2011

Prima eten, verschillende soorten oesters die gelukkig bijna allemaal in voorraad waren en desalniettemin vers. Jonge tarbot met erg lekkere citroen-oestersaus. Mooie plek ook. Buiten eten met de regen op de parasols heeft zijn charme. Maar de bediening is uiterst matig. Totaal onpersoonlijk; vragen of het waxinelichtje aan mag. Eigenlijk moet je overal om vragen (zoals de oesterkaart, het dagmenu, de wijnbestelling). Kelner heeft meer aandacht voor zijn kinderen die ook op het terras zitten. Vreemd. Maar voor het eten zonder meer een plek om terug te komen.

Loes Loes 15 februari 2011

Wat een lekker eten en leuke bediening. Je voelt je hier helemaal welkom, maar daar weten ze zowiezo in Maastricht wel van! Heerlijk genoten op 14 februari 2011 met mijn vriendin/collega in het kader van Maastricht aan Tafel. Een superdineetje van 4 gangen (25,50), en zelfs vooraf nog amuse! Heerlijke wijnen (Prosecco en Chardonnay, goed geadviseerd!). Alleen ietsje lang wachten op dessert, maar wie daar op let, is een kniesoor! Graag, heel graag tot de volgende keer. Hopelijk met mooi weer. Hier wordt zo prima gekookt, kom op mensen, zet ooks een wat goeds op Iens over dit etablissement. Ze verdienen het!!!

prmbd prmbd 15 oktober 2010

heb hier laatst gegeten het was erg lekker de kreeft was niet te versmaden hebben ook een erg leuke wijnkaart en de bediening was vriendelijk en correct kortom een zaak waar men verstand van zaken heeft wij komen hier zeker nog terug

jsc23 jsc23 15 augustus 2010

Leuke terras. Spontane bediening. Goede wijn en ... goed eten.

Grimnir Grimnir 8 augustus 2010

Afgelopen donderdag met 8p wezen eten in Le Bon Bassin, om een 70e verjaardag te vieren. Vooraf gereserveerd, leuke communicatie daarbij vooraf (oa om voor de jarige een mooi verjaardagstaartje te regelen) en hadden ons echt verheugd op de mooie kaart, met name de jarige op haar 'Plateau Royal'. Maar wat een tegenvaller(s)...! Een zo karige 'plat fruits de mer' Royal te noemen, en er 60E voor te vragen, is al een aanfluiting, om over de smaak zelf ook maar te zwijgen..!
En toegegeven, het is al weer even geleden dat ik kreeft gegeten had (en dat was in Frankrijk aan zee) maar die smaak was echt nĂ­et te vergelijken. Kregen beetje het gevoel alsof ze bij de plaatselijke discounter een hele grote berg diepvrieskreeften hadden gekocht en die zo kwijt wilden, met een beetje sla (met mayonaise uit emmers getankt) en een smakeloze maar zoute soep.
Bediening liet ook nogal wat steekjes vallen, had diverse malen eea gewoon vergeten (bestek, waterkommetje, bestelde grappa)en was weinig attent, hadden niet zo'n zin in ons geloof ik. En als iemand een Plat Royal bestelt, en eigenlijk al bang was dat ze zo lang bezig zou zijn - wat bepaald ongegrond bleek - en alle anderen hadden een menu besteld, dan zou je tenminste vooraf kunnen bespreken of je haar tijdens het voorgerecht dan maar met niks laat wachten?! of al een onderdeel van het Plat bij wijze van voorgerecht opdienen)
Kortom, we waren enorm teleurgesteld, en zullen hier zeker niet meer terugkomen. Om de stemming niet te bederven op dat moment niets ervan gezegd, maar het hele etentje was van voor tot achter gewoon zwaar onder de maat, en daarvoor dan wel een forse rekening - echt zonde, gemiste kans.

Maandagvan 12:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00