Afgelopen donderdag met 8p wezen eten in Le Bon Bassin, om een 70e verjaardag te vieren. Vooraf gereserveerd, leuke communicatie daarbij vooraf (oa om voor de jarige een mooi verjaardagstaartje te regelen) en hadden ons echt verheugd op de mooie kaart, met name de jarige op haar 'Plateau Royal'. Maar wat een tegenvaller(s)...! Een zo karige 'plat fruits de mer' Royal te noemen, en er 60E voor te vragen, is al een aanfluiting, om over de smaak zelf ook maar te zwijgen..!
En toegegeven, het is al weer even geleden dat ik kreeft gegeten had (en dat was in Frankrijk aan zee) maar die smaak was echt nĂet te vergelijken. Kregen beetje het gevoel alsof ze bij de plaatselijke discounter een hele grote berg diepvrieskreeften hadden gekocht en die zo kwijt wilden, met een beetje sla (met mayonaise uit emmers getankt) en een smakeloze maar zoute soep.
Bediening liet ook nogal wat steekjes vallen, had diverse malen eea gewoon vergeten (bestek, waterkommetje, bestelde grappa)en was weinig attent, hadden niet zo'n zin in ons geloof ik. En als iemand een Plat Royal bestelt, en eigenlijk al bang was dat ze zo lang bezig zou zijn - wat bepaald ongegrond bleek - en alle anderen hadden een menu besteld, dan zou je tenminste vooraf kunnen bespreken of je haar tijdens het voorgerecht dan maar met niks laat wachten?! of al een onderdeel van het Plat bij wijze van voorgerecht opdienen)
Kortom, we waren enorm teleurgesteld, en zullen hier zeker niet meer terugkomen. Om de stemming niet te bederven op dat moment niets ervan gezegd, maar het hele etentje was van voor tot achter gewoon zwaar onder de maat, en daarvoor dan wel een forse rekening - echt zonde, gemiste kans. |