maurice3 2 februari 2012 | |
Echte Italiaanse pizza's voor weinig geld! |
mia1 5 januari 2012 | |
altijd enorm gastvrij , heerlijk verwend door maria ,mario en alle mensen die er verder werken . altijd een feestje om naar toe te gaan . |
océane 22 mei 2011 | |
Gewoon lekker and prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Je moet wel van een beetje pikante maaltijden houden, maar bij mij vind iedereen het heerlijk! |
joachim 3 mei 2011 | |
Komen hier regelmatig. Bediening is wisselvallig maar een vervelende ober is gelukkig verdwenen. Tot nu toe elke keer uitstekend gegeten. |
Lisa en Bert 17 januari 2011 | |
Wat een feestavond hebben we hier beleefd. Gastvrijheid met een hoofdletter. Verjaardag groots gevierd, mede dankzij de gastheer. De pizza's blijven de toonzetter. Het overige is wat minder, maar zeker niet slecht. "Ons" Italiaantje waar we iedere keer als we weer in Scheveningen zijn, van harte terugkomen. |
bstuivenberg 26 december 2009 | |
We zijn hier nu voor de 4e keer en ik kan me niet vinden in de matige of zelfs slechte commentaren. Ook ik heb de nodige ervaringen met italiaans eten, en ik ben van mening dat men hier een goede italiaanse maaltijd neerzet. Enige minpunt was de wat te droge huiswijn. We zullen hier absoluut weer terug komen, al was het maar voor de gezellige en vriendelijke bediening. |
joentje 26 september 2009 | |
Ik heb een matige ervaring in dit retaurant. De service was slecht, het eten (hoofdgerechten: lasagne, spinaziedeegkussentjes met walnootsaus)redelijk tot goed. Bij het uitserveren werd eerst een door een tafelgenoot bestelde zalmlasagne als vegetarische lasagne uitgeserveerd. Na een reactie richting de bediening werd vervolgens een lasagne bolognese als een vegetarische lasagne uitgeserveerd. Dit ondanks de vraag weet u het zeker. Vervelend, maar kan misschien nog voorkomen. Ronduit storend was daarna de eenzijdige communicatie vanuit de bediening. Er wordt ongevraagd brood en salade uitgeserveerd voor degene die nu langer op het eten moet wachten (hier was geen behoefte aan), er wordt niet gevraagd naar compensatie voor het ongemak, maar zomaar wat neergezet. |
yozan 6 juni 2009 | |
1e keer besteld, was prima, nu vandaag weer een poging, en de eerste was verbrand en slecht belegd, nieuwe gekregen, was redelijk. Jammer dat de kwaliteit niet constant is. |
THE DAVE 1 juni 2009 | |
Heb het er net weer op gewaagd om iets te bestellen.
Gordon Gekko 18 mei 2009 | |
Ik heb in Italie gewoond en gewerkt en heb dus enige ervaring met de Italiaanse keuken. La Lanterna doet het mooie land en haar keuken geen eer aan. Doorgekookte pasta, slappe pizza verlepte sla. Alles na lang wachten....Nooit meer! |
Geef zelf je mening over La Lanterna