Carlijnsophie Carlijnsophie 28 mei 2011

Een van de slechtste high teas die ik ooit heb gehad. Paar zakjes Pickwick-thee, weinig verschillende smaken. Het plateau met zoetigheden en hartige hapjes was niet bijzonder: o.a. harde stroopwafeltjes, reepjes brood met kaas en zandkoekjes. De brownie was wel lekker van smaak. Daarna heeft het 2,5 uur geduurd voor de tweede gang (een mini-kroket en een ieniemini punt quiche) op tafel kwam. Bleek achteraf dat je zelf moest aangeven wanneer de tweede gang mocht doorkomen, maar dat werd aan het begin niet verteld. Echt niet een high tea zoals hij zou moeten zijn.

trudie trudie 20 januari 2011

Heerlijk gegeten, maar een glas huiswijn voor resp. 6.50 en 7.00 euro is bizar.

Proever67899 Proever67899 21 januari 2008

Gister koffie gehaald. Was erg goed (alles er op en er aan). Ook mijn 2 teckels werden op hun wenken bediend. Complimenten. Hier hebben ze nog echte sigaren!!

Proever50871 Proever50871 23 april 2007

Super goede keuken. Vooral de nieuwe a la carte kaart is uitstekend. Je zit lekker rustig en de service is erg goed. Een echte aanrader!

Proever58062 Proever58062 6 maart 2007

Recent een hapje wezen eten in het hilton restaurant. De vegetarische schotel vond ik lekker en origineel. Wel een beetje weinig.

Proever40282 Proever40282 8 november 2005

Ik had gehoord dat het Hilton sinds oktober een nieuw restaurant gedeelte heeft geintegreerd in hun bestaande lobby en ben daar met 2 klanten gaan lunchen. De lunch was fantastisch, zeer smakelijk en mooi opgemaakt. De setting, sfeer en bediening waren uitstekend. Je zit er erg prive en ik kon rustig mijn besprekingen voeren. Zeker een aanrader, de kaart zag er goed uit, ook om te dineren. Ik denk dat ik dat binnenkort maar eens ga doen!

Geef zelf je mening over The lounge Hilton Hotel