7.0
7.3

KeukenBrasserie

mike01 mike01 4 mei 2012

Hebben donderdagavond een super avond genoten. jammer dat alleen binnen nog plek was. Ons eten was lekker, de vriendelijke jongeman was 3 keer bij ons aan tafel geweest om te vragen of alles naar ons wens was. wij gaan er zeker nog eens terug.

Ancamamami Ancamamami 27 april 2012

We wilden genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en - asperges aan het Vrijthof. Momopole ziet er op zich gezellig uit, maar daar houdt het mee op. De gerant verbood ons tweeen aan een 4 persoonstafel te gaan zitten en plaatste ons aan een ielig klein tafeltje, terwijl het niet druk was en rustig bleef. Op de wijn dreef een onbeduidende substantiie en de asperges waren matig en duur. Alles werd met een fastfood tempo geserveerd en bij het afrekenen werd niet eens gevraagd of het gesmaakt had. Van al onze wensen was alleen eten aan het Vrijthof overgebleven. Mijden die tent!

Jopie1a Jopie1a 22 april 2012

Na een bioscoopje nog even voor een toetje binnengelopen. Zeer teleurstellend en smakeloos. De brusselse wafel was flauw en de bijbehorende warme kersen leken al voor de zesde keer aangelengd met water. De vruchtencoupe bevatte blikfruit. De bediening gaf achteraf volmondig toe dat de wafel en kersen inderdaad nergens naar smaakte. Ik denk dat het restaurant inderdaad zijn bestaansrecht verdient door enkel de locatie, niet de keuken en het personeel.

peterholland123 peterholland123 20 december 2011

We waren 20/12/2011 even naar Maastricht voor een bezoek aan de kerstmarkt.
Na afloop zijn we binnengelopen bij Monopole. We waren met twee personen.
Nadat we een tafeltje hadden gevonden en ons geinstalleerd hadden, kwam de ober naar ons toe met de mededeling dat er geen plaats was voor ons, omdat we met twee personen waren. Er waren diverse tafels leeg en er kwamen regelmatig mensen binnen.
Telkens werden mensen weggestuurd, die vervolgens kwaad naar buiten gingen.
Het bleek beleid te zijn dat ze liever op een groepje wachtten waar ze meer geld aan konden verdienen.
Wanneer een restaurant een beleid heeft waar geld de prioriteit heeft op service, is dat voor mij geen restaurant waar ik nog een keer binnen wil komen.
Vandaar mijn indruk 'slecht'.
Peter Jansen

El12 El12 30 juli 2011

Waren hier tijdens vakantie. Konden zitten op het terras. Bediening was vriendelijk ondanks de drukte. Eten was echter matig helaas

Geef zelf je mening over Monopole