We komen er al meer dan 35 jaar. Afhalen doen wij er geregeld en eten in het Restaurant een paar keer per jaar. Hoewel wij schuin tegenover een ander Chinees Restaurant wonen, nemen we toch de moeite om de verder weg (heen en terug bijna 1 km ) gelegen Sti Au te bezoeken. Dit doen we vanwege de hoffelijke en sympathieke behandeling en bovenal voor de goede kwaliteit en gezelligheid. Kennissen, vrienden en familie komen ook kilometers van ver naar Sti Au. Dit zegt al genoeg.
Nadat ik laatst op een feestje ben geweest waar ze de catering van deze chinees hadden laten komen, ben ik er ook maar eens zelf geweest. Wat een leuk restaurantje. Goede smaken en gevarieerd. Volgens mij draaien ze hier voornamelijk op de afhaal, maar het restaurant is ook leuk.
Eten top, bediening top! Hier kom ik zeker vaker!
Heerlijk gegeten! Jammer dat niet meer mensen de weg naar dit restaurant weten te vinden. Want de Tie-paan gerechten zijn hier echt geweldig. Goede service en de eigenaar neemt de tijd voor een praatje. Hier komen we zeker terug!
Ik kom er al sinds ik me kan herinneren eerst met mn ouders daarna zelf..heel erg lekker eten super vriendelijke gast heer vrouw en kinderen die meehelpen in de zaak.een aanrader in ieder geval.goed verzorgt eten heel smakkelijk kwa uitzien en smaak.mijn nr 1 chinees restaurant in ieder geval.
Al 25 jaar de beste chinees in Heer e.o.!!! Naast de standaard Chinese gerechten is er ook een geweldige Thaise kaart, vraag naar de A17 (kip met zwarte pepersaus) en je weet niet wat je proeft! Absoluut een aanrader!