| Keuken | Italiaans & Pizzeria |
| Huiswijn per fles | €12.00 |
| Huiswijn per glas | €2.00 |
| Openingstijden | 11.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
janneke5 23 februari 2012 | |
Napoli is veel te duur voor wat je krijgt. De bediening is verdeelt over aardig en zeer onaardig personeel. De aankleding is goedkoop en je krijgt je drinken in mini glaasjes. De pizza die ik had was aangebrand. Je moest ook echt voor brood vragen en dat is wel raar voor een Italiaans restaurant. Kortom. Niet weer |
loekie 16 februari 2012 | |
Gisteren weer eens gegeten bij Napoli, en wederom werden wij niet teleurgesteld! Heerlijke pizza's, vers en goed belegd. Tel daarbij een gezellige sfeer, Italiaanse muziek en een zeer vriendelijke bediening bij op, en je hebt een geslaagd avondje. Wij kregen een koffie en een sambucca van het huis, waar vindt je dat nog? Antonio en team, ons zien jullie vaker, top! |
AntonioNapoli 6 februari 2012 | |
Beste lezers,
Servee 5 februari 2012 | |
Pasta's zijn kleine porties van matige kwaliteit. Met een prijs van ronde de 13 euro is dat te duur betaald voor wat je krijgt. De pizza was in het midden niet gaar. Matige service en slechte prijs/prestatie algemeen dus. |
matthias1 17 januari 2012 | |
Nette bediening, maar kwaliteit is slecht, niet zelf gemaakte sauzen en de wijn was ook een bekertje slootwater. |
Geef zelf je mening over Pizzeria Napoli