proevertje85 23 mei 2012 | |
Geweldig lekker eten, nu al twee keer geweest. Zeker een aanrader. Dat voorgerechtje waarbij je stukjes eten/kruiden op een klein blad geserveerd krijgt en waar je langzaam op moeten kauwen, was gewoon een smaakexplosie. Niet vaak zoiets lekkers en aparts gegeten! |
PHenA3N 20 mei 2012 | |
Zeer gevarieerde kaart en eten van goede kwaliteit. Bediening is snel en vriendelijk. Inrichting gezellig. Naast de kaart kan de chefkok óók aparte thaise gerechten maken voor 4 personen. Heerlijk. |
DavidAmsterdam 18 mei 2012 | |
Het is niet voor niets dat dit restaurant al hoog in de iens lijst staat. het werd mij aanbevolen door een vriend. Niets teveel gezegd. Het eten is goed van smaak en de inrichting van het restaurant is prima. Ik moet zeggen dat de prijzen voor mij een barrière zijn om terug te gaan. Lekker was het zeker. De balans tussen de prijs en het eten had voor mij wel wat scherper gemogen. |
Oppies 10 mei 2012 | |
Een top restaurant. Het eten is er super en het personeel is erg vriendelijk. We gaan er graag heen en komen er regelmatig voordat we naar de Kleine Komedie gaan. Een echte aanrader voor mensen die van goed Thai eten houden of het eens willen proeven. |
ahvangent 31 maart 2012 | |
Prima, gezellige entourage en helemaal leuk dat de kok telkens aan tafel e.e.a. kwam uitleggen. Ook gaf hij op kunstige wijze een demonstratie van decoratie snijden uit winterpeen. Het eten is top en de bediening uitstekend. Zeker een aanbeveling waard. |
John Davies 20 januari 2012 | |
Uitstekende, vriendelijke bediening, en overheerlijk eten. Ik vind mezelf zeker geen fijnproever, maar als ik hier eet, dan begrijp ik waarom sommige mensen lyrisch worden over voedsel. Waar het bij andere Thaise restaurants wel eens lijkt alsof er een thermonucleaire oorlog op je tong wordt uitgevochten, is het bij de gerechten van Krua Thai Classic gewoon mogelijk om in alle rust de harmonieuze ingredienten van de gerechten te identificeren. (Wat overigens niet betekent dat het thuis gemakkelijk te maken is!) Van hun Tom Kha Kai word ik bijna high, en zelfs een schijnbaar simpel bijgerecht als de gebakken gemengde groenten (Pad Pack Ruam) is onnavolgbaar. Aanrader: het "gezonde hapje met peperbladeren." Let op hoe de smaak hiervan een heel traject doorloopt! |
sindala 11 december 2011 | |
Prima Thais restaurant, eten is gewoon goed maar ook weer niet erg byzonder. Klein maar wel heel vervelend puntje is dat ik 3 keer om mijn pik nam pla moest vragen voor ik het kreeg en toen had ik dus al de helft van mijn eten op. Maar met de goedlachse bediening blijf je zelf ook vrolijk |
Charlie64 27 september 2011 | |
Delicious delicious delicious. This is in my humble opinion the best Thai restaurant in amsterdam. The owner Prasan is a culinary wizard who makes the most adventurous dishes that are not even on the menu. |
liliandevries 13 augustus 2011 | |
Fantastisch thais restaurant met zeer goede en vriendelijke service. Heerlijk eten. Decor is ook mooi. Een restaurant waar je ook komt voor de experience |
Proever83642 1 juli 2011 | |
Ik zou bijna uitstekend willen zeggen maar de prijs maakt dat ik het goed wil noemen. Service is prima, aardig en thais in hun doen en laten. Eten is heerlijk, tafel en restaurant beetje aan de kleine kant maar m2 zijn ok duur. Kortom, echt een aanrader om thais te gaan eten, met liefde bereid. |
Geef zelf je mening over Krua Thai Classic