Met de chef afgesproken dat ik drie dagen vegetarisch wilde eten met vis. Is prima uitgevoerd. Vis precies goed, groente al dente en gevarieerd. Mooie wijn en vriendelijke bediening zonder opvallende aanwezigheid. Het restaurant heeft een moderne uitstraling met leuk servies en mooi glaswerk Ga zeker terug.
Zeker vier sterren waard! Stijlvol uitgevoerde verbouwing heeft een prachtige faciliteit opgeleverd. Limburgsch bourgondische gastvrijheid in optima forma. Personeel hoffelijk en flexibel zelfs onder druk. Keuken gedisciplineerd en goed geleid. Wij hebben kerst 2009 hier doorgebracht, met een 4- en 5-gangen dinerarrangement. Alle producten uitstekend bereid, smaakvol en in goede tempo gepresenteerd. Kundige sommelier en patron geven iedereen persoonlijke aandacht, zelfs bij volle bak. Aanwinst voor de regio en voor Nederland. Met extra aandacht voor details en creatievere presentatie wellicht zelfs Michelinpotentieel
Lekker! Goede sommelier, redelijke keuken en helaas ook veel personeel dat absoluut van goede wil maar totaal onbekwaam was. Zowel bij de hotelreceptie als in de bediening. Heerlijke lamsracks gegeten (vlees had iets meer mogen rijpen) en een briljante bisque. Veel publiek op leeftijd (naseizoen in Zuid-Limburg... ik had het kunnen verwachten). Schone en frisse hotelkamer!
Volgens mij moet het niet zo positief editorial commentaar over het restaurant worden herzien; ze zijn namelijk al een tijdje geheel verbouwd bezig.