KeukenBrasserie
Openingstijden10.00-22.00

AJ1 AJ1 11 december 2011

Wij hebben gisterenavond 2 4 gangen bourgondisch menu besteld via vakantie veilingen.
Konden kiezen tussen wortelsoep of champignonsoep, wij kozen voor de champignonsoep, kwam de ober ons netjes vertellen dat beidde soepen niet aanwezig waren, maar dat wij wel preisoep konden krijgen, daar hadden wij geen trek in, uiteindelijk werd het toch een tomaten soep met balletjes uit blik, het tussen gerecht zou een carpaccio van ham zijn, vond dit al vreemd. Ik vroeg wat dit voor ham was, was het zalm, smaakte niet ,overdaad met olijf olie.
Hier kan men niet koken, botervis aan 2 kanten verbrand, broccoli verbrand, eten teruggegeven, en daar kwam een pannetje rundvlees voor terug, met als nagerecht een pannacot pudding, die al enige tijd in het glas zat,
Uiteindelijk is het het meest klantonvriendelijke restaurant van Nederland..Zelfs Herman de Blijker kan hier niets meer mee doe. Wat is ons deze Limburgse gastvrijheid tegengevallen.
WIJ KOMEN HIER NOOIT MEER!! , Er waren meer gasten die er zo over dachten

WielJanssen WielJanssen 4 december 2011

Vanwege een vakantieveiling gingen we op donderdag 1 december 2011 binnen. De negatieve opmerkingen van klanten gelden niet voor ons. De gerechten waren goed en mede de keuzes daarover.De service was bijzonder:voorkomend en vriendelijk. Wij voelden ons als gasten verwend door de wijze waarop dat verliep.

Wiel Janssen

scht scht 5 september 2011

Zijn dit weekend 4 sept geweest. eten was zeer goed. geboekt via vacantie veiling ,wat erg jammer was vaste tafels ,konden niet buiten zitten of zo ( op een rij naast elkaar van vacantie veiling was voor hun makelijk !!!!!!!!! ( je heb toch tafels nummer)

ElineGodfroid ElineGodfroid 5 juni 2011

de bediening is fantastisch!
Eten, matig.

edkof edkof 24 april 2011

Erg leuke bediening, prachtige zaal en lekker eten. Spareribs waren gaader dan gaar, ze vielen spontaan van het bot af. Komen we graag nog eens.

Geef zelf je mening over La Bonbonnière