7.8
6.1

KeukenJapans & Koreaans
Openingstijden09.30-18.00, za tot 17.00, zo gesloten

karen1977 karen1977 14 december 2010

Voor de lunch prima! Je kan niet heel super zitten, maar eten is prima.

Proever38268 Proever38268 5 september 2008

Ik was in de veronderstelling dat dit een restaurant was, maar bleek een soort Koreaanse supermarkt. Enfin, toch maar wat eten (sushi en wat dumplings) besteld bij de toonbank. Het was allemaal erg vers en lekker. Niet echt bijzonder en ook niet goedkoop, maar goed genoeg als lunch. Aangezien het geen restaurant is een 'redelijk'. Het eten is 'goed'.

Proever36949 Proever36949 26 december 2005

Shilla is meer koreans dan japans.
Ideaal is het gamarineerde vlees.Erg lekker en authentiek van smaak. Perfect voor gourmetten of gewoon bereid in een pan/grill..
En het beste van allemaal...de prijzen. Varierend tussen de 10€ en 20€ per kilo is het gewoon goedkoop te noemen.
Goed vlees(ribeye) in echte\"homemade\"marinade...hier kan geen slager tegen op.
Ook het proberen waard de porties kleine zeewier. Erg smakelijk als voor/bijgerecht.

Proever11952 Proever11952 21 april 2004

Shilla is in principe een Koreaanse winkel en geen restaurant. Wel kan er geluncht worden in de kelder van de winkel. De lunchgerechten zijn goed te noemen en authentiek van smaak. De Kimbab (en geen shusi !!!) en de Mandu (geen dumplings of pastijtjes !) zijn erg lekker en worden vers gemaakt. De winkel zelf voorziet van de meeste belangrijkste basis ingredienten van de Koreaanse Keuken vandaar dat er altijd druk is met Koreanen en AdopKo\'s. De eigenaresse spreekt Nederlands en de senior verkoopster spreekt prima Engels. Het overige personeel spreekt op z\'n minst Engels en daarnaast juist wel Nederalnds, Japans en Koreaans. Dus proberen zou ik zeggen.

Elly F. Elly F. 30 januari 2004

veel mogelijkheden om af te halen. sashimi, sushi, en diverse vleesgerechten. tegenwoordig ook keuze tussen heel pittig en wat minder pittig (met een zoetje). zeker het gemarineerde vlees is een aanrader, thuis even om en om op de bakplaat en je eet top. een heel scherpe koolsalade en wat rijst/mie erbij en je bent zo klaar. prijs is zeer redelijk vergeleken met andere traiteurs. in het restaurantgedeelte beneden nog niet gegeten. lokt niet zo aan als je zelf vlakbij woont, dan is afhalen voor \'s avonds een betere optie. de eigenaresse spreekt wel redelijk nederlands.

Geef zelf je mening over Shilla