6.7
6.8

KeukenAmerikaans
Openingstijden17.00-22.00, zo vanaf 16.00, ma, di & woe gesloten

doit925 doit925 8 mei 2012

Als wij weer eens in Limburg zijn dan moeten we eens langs voor de Pizza Taco bij Canadian Corner. Het is een klein restaurant waar de tafels en stoelen hutje mutje op elkaar staan. Je zit er niet lekker en niet chique. Het eten is geen 2 sterren michelin als je dat zou mogen verwachten. Maar neem die pizza taco, speciale heerlijke knapperige taco bodem, redelijk verse sla on top en de genoeg vlees. De bediening is zeer vriendelijk en dat is wat dit deze kantine de avond toch telkens weer een belevenis maakt.

jettyi jettyi 7 februari 2012

Wij komen er geregeld en elke keer is het weer een verrassing of je het juiste eten krijgt of je niet vergeten word of dat er überhaupt vis op je vis pizza zit. Na de laatste ervaring hebben wij besloten er niet meer heen te gaan. We kwamen er geregeld en elke keer is het wel weer prijs wat er nu weer te wachten staat. Eerste keer biefstuk te gaar. Tweede keer zouden er 5/6 soorten vis op de pizza zitten maar deze waren op wat mosselen en inktvisringen ver te zoeken, kregen een nieuwe maar ook deze was wat karig. De andere mag je wel mee naar huis nemen als je wilt. De derde keer kreeg ik een pizza salami terwijl ik een hawaï had besteld. De vierde keer waren ze ons totaal vergeten, na een half uur vroeg ik waar ons eten bleef, o jee werd er gezegd en met wat haast werd alles bereid, want voor ik kon knipperen stond het op tafel. Wij gaan elk weekend uit eten, als het personeel chaotisch is prima maar ik wil wel dat mijn eten goed, lekker en tegelijk met die van mijn partner opgediend word.
Je kunt er wel goed bestellen om mee naar huis te nemen, dat is tot nu toe wel altijd goed bevallen. Daar ga ik het voortaan bij hun dan ook maar bij laten.

rooiemar rooiemar 19 augustus 2011

Ik kom al jaren met familie,vrienden en collega s bij de canadian corner.Een uitgebreide kaart en iedere week een x menu voor een schappelijke prijs(meestal voor-hoofd en na gerecht rond 20 euro).Eigenaresse maar ook het personeel komt met regelmaat vragen of alles naar wens is.Wij gaan regelmatig uiteten maar 1 a 2 x per maand bij de CC.De taco pizza s,BBQ ribs,vis menu s en de heerlijke steaks zijn aan te bevelen.

gw2011 gw2011 2 augustus 2011

Lekker restaurant om eens sporadisch te bezoeken. De pizza taco en de pittige kip vind ik heerlijk! Ik kom hier al jaren maar ik moet wel toegeven dat ik de bediening steeds jonger is. Daardoor niet geheel onvriendelijk maar wel merkbaar minder professioneel. Al met al heb ik er menig gezellige avonden gehad.

bizzyizzy bizzyizzy 31 juli 2011

We hebben een geweldige avond gehad bij de Canadian Corner ter ere van mijn schoonmoeders 85ste verjaardag . Wat een gezellige sfeer en wat kun je er heerlijk eten . We hadden gevraagt of de tafel wat versierd kon worden en dat was goed verzorgt . Mijn schoonmoeder heeft een hele leuke en indrukwekkende avond gehad met al haar zussen en schoonzus en haar kinderen . We hebben overheerlijk gegeten en de nagerechtjes zijn gewoon al een feestje opzich , maar wie denkt dat het dan met een gewone kop koffie af te sluiten kijkt ook dan nog eens zijn ogen uit . Dan krijg je zelfs nogmaals een verrassing voorgeschoteld .
Dus ik kan alleen maar zeggen dat het een super geweldig geslaagde avond was .
thanks personeel van Canadian Corner

Geef zelf je mening over Canadian Corner