Kies de stad
Website: www.de-potkachel.nl
E-mail: info@de-potkachel.nl
Geopend (of niet?)
Keuken: Frans
Keuken open: voor ontbijt/lunch vanaf 12:30 tot 15:30 en voor diner/souper vanaf 15:30 tot 20:00. Ma,di,wo,do geen lunch.
Chef: Maurice Braeken
Gemiddelde menuprijs: €29.00
Huiswijn per fles: €17.50
Huiswijn per glas: €3.75
Betalen:

Kenmerken: Bar, Biologisch, Ontbijt, Kroket, kip, friet, appelmoes, Kindermenu, Klassieker, Honden toegestaan, Gluten vrij, Groepen max. : 60, Kinderstoel, Lactose vrij, Loungeplek, Lunch, Magnetron aanwezig voor potjes, Mobiel bellen verboden, Terras, Vrij parkeren, Makkelijke entree, Begane grond, Invaliden parkeerplaats, Invaliden wc, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Solo, Overnachten mogelijk, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12

Recent gegeten bij De Potkachel?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 43 meningen
74%
12%
Beoordelingen van gasten samengevat
Voor wie doorgaans ‘de porties te groot zijn’, is dit restaurant perfect. Er wordt namelijk het zogenaamde menu dégustation geserveerd met aangepaste porties voor twee personen. Het achtgangenmenu van verschillende amuses bevalt de klanten goed. Er worden ‘mooie gerechten en goede huiswijnen’ geserveerd en ook ‘de desserts zijn vaak huisgemaakt’. Daarnaast is het een ‘sfeervol restaurant met rustige achtergrondmuziek’. ‘Opmerkelijk is wat een rust de uitbaters van dit restaurant uitstralen, maar ondertussen hebben ze alles in de gaten.’
Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!
Dit zeggen de gasten over De Potkachel
Silvanio
Vind je deze recensie nuttig?
Een uitstekend restaurant. Het eten is van een hoog niveau en is erg smaakvol, de bediening is vriendelijk en attent en de ambiance is prettig en sfeervol. Ik heb dit restaurant al verschillende malen bezocht en iedere keer ben ik uitermate tevreden weer naar huis gegaan. Naar mijn mening onovertroffen binnen deze prijsklasse. Absoluut een aanrader!
Veli
Vind je deze recensie nuttig?
Eind juli één week in Hotel geweest.Joke en Gerrit gaven ons het gevoel dat we thuis waren.Elke avond werd ons een fantastisch diner geserveerd.We komen zeker terug.Tien punten zijn zeker verdient. Veli & Semra
marianleen
Vind je deze recensie nuttig?
Drie avonden prima gegeten. Ook de gedronken wijnen waren prima. Leuke bediening, kortom TOP
joosjen
Vind je deze recensie nuttig?
Op het eten niets aan te merken. Bediening (door echtpaar/eigenaren) liet zeer te wensen over. Het heeft ons veel moeite gekost om tussendoor nog iets te drinken te bestellen. En niet omdat het zo druk was. Toen het uiteindelijk wel lukte, gaf de gastvrouw aan dat ze toch eerst ging afruimen.... we kregen haar 'niet in brand'(geduld hebben dus). Niet professioneel en zeker niet gastvrij. Jammer, zo krijgt dat lekkere
marietje3
Vind je deze recensie nuttig?
Qua vriendelijkheid kunnen ze hier nog wat leren. Ben nu 2 keer geweest en beide keren viel me de onvriendelijkheid op. Kwaliteit eten redelijk.
NB Bekijk alle meningen van De Potkachel bij het Meningen tabje.
Beoordeel De Potkachel zelf!
Je mening dient te gaan over De Potkachel. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.