mrsdore 6 mei 2012 | |
i went for a lunch with my friends.
saraliang 5 mei 2012 | |
Eten is gewoon goed, het is een open keuken dus je kunt meekijken met de koks (eigenaren). De Koreaanse smaken zitten in alle gerechten. Bediening is ook zeer vriendelijk. Het interieur is een beetje snackbar achtig, misschien zit daar in de toekomst nog verbetering in. Tevens is er niet al teveel keuze op de kaart. |
WaterBubblezs 20 maart 2012 | |
Lekker eten en vriendelijk personeel! De pannekoek is een aanrader als voorgerecht! Jammer alleen dat het altijd zo druk is daar, maar dat is geen slecht punt. |
BertJ 18 februari 2012 | |
Ik ben woensdag hier wezen eten met een klasgenoot. Het restaurant is niet moeilijk te vinden, zelfs niet als je voor het eerst in Rotterdam bent. Met de metro is het erg makkelijk te bereiken en ligt op nog geen 10 minuten te voet van metrohalte 'Blaak'.
-T- 10 december 2011 | |
Gisteravond hier gegeten en de Dosirak genomen. Smaakt goed. Prijs/kwaliteit is goed(koop). 1 gerecht is een prima aanrader als lunch, voor diner iets te weinig. |
Marc uit Rotterdam 1 december 2011 | |
Zeer goed eten in een snackbarsetting. Deze kok en de bediening van dit restaurant verdienen een mooier podium! Alles is keurig en attent. Relaxed uit eten als uitje is qua eten dik in orde, maar qua decor (TL-balken) jammer. |
Richard-rotterdam 5 november 2011 | |
Geen poespas maar gewoon lekker eten. Smaak is vrij authentiek en personeel is vriendelijk. |
pikiworm 28 september 2011 | |
Fantastisch restaurant! Heerlijke Dosirak! Echt een aanrader!! |
gertjan12341 6 september 2011 | |
Klein, maar een fijne restaurant met een authentieke koreaanse eten. Ik zal zeker nog een keer terug komen. |
wentel 25 augustus 2011 | |
Via Iens aan dit zaakje gekomen en vol verwachting langs gegaan. De inrichting is inderdaad erg eenvoudig, maar dat heeft ook weer zijn charme. Ik verwachtte in ieder geval niets anders. Zeer vriendelijke bediening. Drankjes uit blik, met o.a. keuze voor een tweetal Koreaanse smaken. De kaneelvariant was een soort vloeibare Kanelly, niet mijn smaak en ook niet die van mijn collega. Maar.. wel goed dat het te krijgen is.
Geef zelf je mening over Gamasot