EvenWe 28 april 2012 | |
De dagspecial genomen voor 7,50; dit doen ze op maandag, dinsdag en woensdag. Het eten was op zich lekker en met verse ingrediënten, maar weinig fantasierijk en te weinig om een echte maaltijd te noemen. De kip van mijn tafelgenoot was mals, maar als vegetariër kreeg ik de gedoodverfde salade met geitenkaas. We hadden nog trek, zelfs na het extra bestelde brood met kruidenboter. De keuken is recent gewisseld van kok, wie weet dat hij iets grotere porties serveert. |
keukenprinsesje 9 april 2011 | |
Weinig creatieve keuken, erg simpel en kant en klaar en weinig smaaksensatie.
Larsvan 20 januari 2011 | |
Onlangs hier wat gedronken en "brood" met smeersels besteld. We kregen onze drankjes en "brood" met aioli en olie.. We waren te laat om meteen te reageren maar we hadden 4 mini (2 bij 2cm) ciabatta's en die waren met z'n 3-en vrij snel op.. Maar de aioli en olie bij lange na nog niet. Dus vroegen we om wat extra brood. Maar later bleek dat we daar 1,50 extra voor moesten betalen. Echt belachelijk. Want het extra brood was wederom 4 mini mini broodjes. En de aioli was nog lang niet op en de olie nog niet eens aangeraakt. Ik vind het belachelijk. Zelf werk ik ook in de horeca en mensen krijgen bij ons een heel mandje en als ze extra brood willen krijgen ze dat GRATIS! Service noemen ze dat. Maar daarvoor hoef je niet bij Casper te zijn bij de Maan. |
Athenais 17 november 2010 | |
Heerlijk gegeten op donderdagavond j.l.
Assepoester 8 april 2010 | |
Jammer dat bediening niet beleefd was. Wel lekkere wijn maar arrogante mensen achter de bar. Jammer dat dat de pret drukte. Want de wijnen en sfeer zijn prima! |
wijnproever 1 april 2010 | |
Leuke gelegenheid, mooie wijnen. Helaas is het personeel er bijzonder onbeleefd. We hebben er een mooie avond gehad, totdat we door het personeel op een vrij agressieve wijze werden aangesproken over het maken van enkele foto's. Vervolgens werden er nog wat kapotte glazen bijverzonnen en was de maat voor ons vol. Mooie tent met mooie wijnen. Jammer dat het personeel niet klantvriendelijk en ongemanierd is. |
Mark uit Utrecht 18 maart 2009 | |
De sfeer is hier relaxed. Het eten is van goede kwaliteit en de prijzen zijn vriendelijk. Kortom in deze prettige ambiance is het prima vertoeven. Alleen jammer dat het echtpaar wat deze tent runt binnenkort stopt! |
Proever38833 21 maart 2006 | |
Wat eten in de Maan zo leuk maakt is de ontspannen atmosfeer en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt het eten (met biologische elementen) met zorg bereid en is de goede hygiëne in de keuken een voorbeeld voor de horeca. De bediening is vriendelijk, maar de gastvrouw laat niet met zich sollen. No nonsens. Dat je het maar even weet. De Maan is ook zeer geschikt om gewoon een biertje te drinken aan de ruime bar. De tafels aan het raam bieden een fascinerend uitzicht op met boodschappentassen worstelende huisvrouwen die de weekvoorraad uiteindelijk over de grond zien buitelen, op goedgemutste daklozen, verwarde types en een fietsenzee die met regelmaat omdondert. Gaat dat zien, gaat dat proeven!
Proever40296 15 november 2005 | |
Heel vaak hier gegeten. Het is goedkoop en de biefstuk met saus naar keuze is heerlijk. Ook heel lekker vegetarisch en de bediening is ozo vriendelijk.
Proever34465 1 juni 2005 | |
De kok van de Maan voelt zich beledigd, mijn nasi komt zeker niet uit blik.
Geef zelf je mening over Café de Maan