Ik lees met een glimlach de eerdere reacties van mijn mede-eters. Ik heb het genoegen gehad China te bezoeken en kan daarom met wat meer stelliugheid zeggen: dit is traditioneel Chinees eten! Bediending gehaast en onpersoonlijk (onaardig zelfs), sfeer van TL licht en goedkoop meubilair, eten komt in volgorde/timing van bereiden van de kok, maar wat komt is gewoon heel erg goed! Veel uiteenlopende gerechten, veelal Cantonese keuken. Maar ook de Peking eend is gewoon zoals deze moet zijn. Prima gewoon. Echt een keer proberen, Jasmijn thee erbij bestellen en geef je gewoon over aan de "sfeer".
Gegeten op 29-12-201
Het is toch vreemd dat als je twee gerechten besteld dat de één drie minuten eerder op tafel komt dan het tweede gerecht.
Het bedienend personeel is zeer a-sociaal bij de beesten af toen ik wat vroeg en een prettige avond zei, ben ik volkomen genegeerd het was ons eerste bezoek tevens ook het laatste.
De betaling verliep ook niet foutloos ik kreeg een grote bek en er werd geen kassa bon aangeboden.
Ik heb matig aangeklikt omdat het eten heerlijk was.
gister hier gegeten wat gestoomde oesters en st jacobsschelpen lekker gestoomd niks mis met het eten hoofdgerecht pekingeend met de pannekoekjes ook goed te eten.wat hier dus niet goed is zijn de wc's zien er smerig uit en ruiken niet fris,geluukig was ik al klaar met eten anders zou mijn maaltijd verpruts zijn,verder mogen ze ook de service omhhog schroeven wat die is ver beneden maats
Afgelopen vrijdag heb ik hier voor het eerst gegeten. De gebakken mie was gortdroog de saus dik en smakeloos en de eend taai. De gebakken biefstuk met cashewnoten was flauw van smaak. De bediening is nogal kortaf,maar verder correct.Geen aanrader.