| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 12.00-01.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
johannadu 24 maart 2012 | |
Erg lekker eten, ook gewaardeerd door de twee tieners die ik bij me had. Enorme porties; we kregen na afloop een krappe kilo mee naar huis (op initiatief van de serveerster) na met z'n drieën ons vol te hebben gegeten. We kozen een menuutje van 18 euro met wonton-woep, garnalen dim sum, gebakken eend (wel eens beter gegeten), ku lo yuk en kip met groenten (beiden heerlijk). Het eten werd erg snel op tafel gezet, had wel iets langzamer gemogen. Tijdens de soep stonden de dim sum al koud te worden en tijdens de dim sum het hoofdgerecht. We zaten temidden van tientallen Chinezen en hebben echt genoten van ambiance en eten.
iBen 5 januari 2012 | |
Ik lees met een glimlach de eerdere reacties van mijn mede-eters. Ik heb het genoegen gehad China te bezoeken en kan daarom met wat meer stelliugheid zeggen: dit is traditioneel Chinees eten! Bediending gehaast en onpersoonlijk (onaardig zelfs), sfeer van TL licht en goedkoop meubilair, eten komt in volgorde/timing van bereiden van de kok, maar wat komt is gewoon heel erg goed! Veel uiteenlopende gerechten, veelal Cantonese keuken. Maar ook de Peking eend is gewoon zoals deze moet zijn. Prima gewoon. Echt een keer proberen, Jasmijn thee erbij bestellen en geef je gewoon over aan de "sfeer". |
noway 30 december 2011 | |
Gegeten op 29-12-201
lampie 10 december 2011 | |
gister hier gegeten wat gestoomde oesters en st jacobsschelpen lekker gestoomd niks mis met het eten hoofdgerecht pekingeend met de pannekoekjes ook goed te eten.wat hier dus niet goed is zijn de wc's zien er smerig uit en ruiken niet fris,geluukig was ik al klaar met eten anders zou mijn maaltijd verpruts zijn,verder mogen ze ook de service omhhog schroeven wat die is ver beneden maats |
liesie 13 november 2011 | |
Voor de 'sfeer' moet je niet bij de Chinees zijn, maar het eten hier is TOP!! |