Proever16636 2 mei 2008 | |
Zonder sushi is deze tent volkomen oninteressant. Matig thais eten en zeer ongezellige ambiance. (er zit meestal niemand) Jammer! |
Proever16636 12 september 2007 | |
Helaas verkopen ze hier geen sushi meer ...!
Proever63901 15 augustus 2007 | |
ik vind het een goede japanse sushi bar mooie shushi keuken
Proever61788 14 juni 2007 | |
Aardige service. De sushi is echt heerlijk. Heb veel sushi gegeten in mijn leven, ook in Japan, de sushi hier is echt lekker.
Proever34612 20 mei 2007 | |
Geinige combi Thais en Sushi. Is alletwee van een acceptabel niveau. Tent zit wel op een ranzig stukje van de Van Woustraat met veel hangjongeren op de stoep maar met het eten is niets mis en mij gaan ze er vaker zien. |
Proever60467 10 mei 2007 | |
Thais en Sushi in een restaurant/afhaal, dat kan had een waarschuwing kunnen zijn!
Proever38526 13 november 2006 | |
De thaise soep was nog wel ok, maar ik vond de sushi dit keer tegenvallen. Geen goeie tonijn, de rijst was te los dus viel van mn stokjes af. Lekker makkelijk om de hoek, en nooit echt slecht, maar ik denk dat ik toch maar een stukje verder loop. |
Proever16636 8 februari 2006 | |
Als restaurant om te gaan eten is Fuji Sushi niet altijd even geschikt doordat het vaak heel rustig is binnen, de meeste mensen halen hun bestelling af of laten het bezorgen.
Proever40963 26 november 2005 | |
Niet de beste sushi van amsterdam maar wel lekker en snel bezorgd!! Aanrader...... |
Proever35697 29 juni 2005 | |
Absoluut de beste sushi van Amsterdam.
Geef zelf je mening over Sawoy