sjorsenhans 28 april 2012 | |
mooie ambiance en terras, dat wel.
henk2008 26 maart 2012 | |
gisteren gegeten met mijn vrouw en ik zie niks terug van alle slechte recenties van hiervoor. het 3 gangen menu bestond uit zalm tartaar met zoet-zure groenten met limoen mayonaise een smaak voor het oog. daarna kregen wij de heilbot filet met lentegroenten en beurreblanc, en als dessert een supen mooi huisgemaakte bavroise van framboos met meloen sorbet (een plaatje) kom hier zeker terug!! |
FransVoorproever 17 maart 2012 | |
De bediening was heel traag en niet zorgvuldig. Bij onze vraag wat de soep van de dag was werd gezegd: "Ik denk gambasoep." Daarna moesten we lang wachten voordat de serveerster weer terug kwam. De vraag was ze intussen vergeten. Het bleek preisoep te zijn. Dat bestelden we. Bijna een uur na binnenkomst werd er een rode soep gebracht. Uitleg: "We hebben geen preisoep. Dit is paprikasoep." De smaak was goed. Maar de rekening na afloop klopte van geen kanten: bijna 20 euro te hoog.....geen reden om terug te komen. |
Matpunt 4 maart 2012 | |
Dit heeft niets met een restaurant te maken. Eten heeft kraak noch smaak. Waren gerechten worden koud geserveerd. Zo mooi interieur en locatoe zo belabberd is het eten |
ALK 22 december 2011 | |
Prijs-kwaliteitverhouding is totaal zoek. Bij gebrek aan andere horeca in dit dorp zou je er nog binnenstappen, maar 2 kroketten met brood voor 9,50..... Halfbevroren vis in een salade. Een minder dan middelmatige zaak in alle opzichten. |
phillipe 21 december 2011 | |
De bediening is niet onvriendelijk en wel redelijk op tempo mits je tenminste geen hoge eisen verwacht.
lichtje 25 november 2011 | |
Ik herken die extreem negatieve verhalen niet. Ik heb hier recent meerdere keren heel erg lekker gegeten. Een originele Tajine, meer dan heerlijke lamshaasjes met couscous en het is kok Nico zelfs gelukt om de doorgaans wat smakeloze polenta bij de eendenborst lekker te bereiden. De huisgemaakte kleine bonbons zijn heerlijk en geen baksteen op de maag. Ook niet nodig want de porties zijn prima! Ook de presentatie op het bord is er beslist op vooruitgegaan met het 'nieuwe regime', het oog wil ook wat. Ik kom binnenkort dus weer. |
mwilmink 8 augustus 2011 | |
We hebben heerlijk gegeten op een zonovergoten terras. Personeel vond ik erg vriendelijk en kundig. Er is kennelijk een nieuw concept "Quality meats" en hebben een heerlijke hamburger gegeten. Top! Voor herhaling vatbaar |
ppbooij 7 juli 2011 | |
Eten was goed, maar wel erg weinig. We hadden extra friet gevraagd, maar dit werd vergeten. Toen we bij het betalen het bovenstaande aangaven, kregen we de drankjes gratis. 60 euro voor 2 hoofdgerechten plus 2 kindermenu's (patat+1 frikandel+ appelmoes). Daardoor prijs kwaliteit verhouding is mager. |
ErikM1 4 juli 2011 | |
Waardeloos. Terras is leuk, maar daar moeten ze het dan ook echt van hebben. Onbeschofte serveerster. Doorgegeven medium rare (vragen ze zelf niet), maar bij alle drie de personen was de biefstuk volledig doorbakken. Geen reclame voor Ron Blaauw, die bij de HME group verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de keuken. Want daar valt cafe de Eendracht momenteel onder. |
Geef zelf je mening over De Grand Cafe Eendracht