Fantastische Thai! Authentiek gevestigd in een pijpela op de Albert Cuyp met tl-buizen aan het plafond. Zoals in Thailand. Foto's van de koning aan de muur. Blikjes bier en pittige curry's. Prijs-kwaliteit zoals het hoort. Mijn favoriet in A'dam!
Tsja, dit is niet makkelijk. Als je wil is er het nodige op deze thai aan te merken. Wij zijn bij veel thaise restaurants geweest, ook hele goede (in het buitenland). Pahop Thai is vrij simpel, maar ook behoorlijk authentiek en daarom uiteindelijk toch goed (als het je niet zoveel uitmaakt hoe de tent eruit ziet). Ondanks de eenvoud vaak erg lekker (vanwege de echtheid, pittigheid etc.). Versheid en hoeveelheid ingredienten blijven wel aandachtspunten. Het kan hier een beetje vriezen of dooien...Met een klein beetje (meer) moeite zou dit een echte favoriet zijn.
Hier op zaterdagavond gegeten, erg vriendelijke bediening, man achter de toonbank wat minder vriendelijk.
Eten was lekker, viskoekjes vooraf(3) en thaise gele curry met garnalen, veel garnalen. en inktvis met gebakken rijst, vond de inktvis niet heel erg vers, maar verder heerlijk gegeten.