Vorige week tijdens de drukke decembermaanden heerlijk gegeten!!! Ook al was t helemaal vol de service leed er niet onder. We komen snel weer de carpaccio en spare ribs eten! Minpuntje: ze schenken naast Brand ook Heineken!! Alleen Brand is ook goed ;-)
Afgelopen week hier heerlijk gegeten tijdens ons theateravondje in Maastricht (op zich al een aanrader)
Dit eetcafé zag er gezellig uit en de menukaart en de prijzen zagen er aantrekkelijk uit.
Bediening was vriendelijk en snel.
Ik had een ravioli met gemarineerde kip en mozzarella en mijn vrouw een linguini pasta met scampi al Arabiata. Beide gerechten werden mooi geserveerd en waren erg lekker. De ravioli was volgens mij echt huisgemaakt en de kip enorm mals. De scampis van mijn vrouw waren echt precies goed gebakken. Het enige minpuntje is dat we het dessert hebben moeten overslaan omdat we naar het theater moesten. Maar deze gaan we zeker nog eens inhalen. Nog een Tip: Het mag iets lichter binnen.
Op de meest regenachtige zaterdag van dit jaar strandden we in De Twee Heeren waar we heel gastvrij werden ontvangen. Het leek druk, maar na een half drankje aan de bar had het personeel een tafeltje voor ons vijven klaargezet. Heel attent. We aten diverse tapas vooraf. Allemaal heel smakelijk. Daarna een mooi opgemaakt, zeer goed smakend hoofdgerecht van varkenshaas met brie. Lekker. Ook de desserts konden onze goedkeuring wegdragen: vooral de chocolademousse was heerlijk.
Wij zullen zeker dit restaurant nog eens bezoeken als we in Maastricht zijn.
Klein verbeterpunt: de opmaak van de salade (in een krokant bakje) is wel heel leuk, maar vult de maag onnodig. Niet opeten dus, want dat is zonde van je dessert.
Heerlijk eetcafe met super lekkere maaltijdsalades. Bediening is snel en vriendelijk. Op vrijdag en zaterdag gaan de stoelen en tafels rond 22h aan de kant, dus kan je na het eten prima aan de bar aanschuiven voor een gezellig drankje en dansje. Ideaal !
Paar dagen geleden gegeten. Service was goed. Eten op tijd, netjes verzorgd etc. De prijs/kwaliteit vind ik echter niet heel goed. daar vind ik het eten iets te gewoontjes voor. Toch moet ik zeggen dat het verder wel gesmaakt heeft. Ik merkte echter wel dat het uitgaanspubliek langzaam binnen begon te stromen terwijl we nog aan het eten waren. Wellicht dat dit een punt is waar iets aan gedaan kan worden. Ik weet nog niet of ik hier terugkom, aangezien er veel soortgelijke tentjes zijn die ik ook eens wil proberen.