met dressings doordrenkte amerikaanse broodjes...grof gemaakt met beleg van matige kwaliteit. Voor de rest alles uit machines: softijs, slagroom, poffertjes uit de magnetron...er zullen mensen zijn die dit lekker vinden, getuige de rij tijdens de lunch...
idee is goed, broodjes niet slecht, maar of nederland nu zit te wachten op dit type amerikaanse broodje vraag ik me echt af. Italiaanse Panini\'s winnen het voor mij van de subs. Toch allemaal wat verfijnder...Maar gelukkig zitten er heel wat AFCENT mensen in limburg die vertrouwd zijn met het concept. Ik zelf ga liever om de hoek bij Coffee Lovers een panini eten met een heerlijke Cappuccino erbij.
mc donalds achtige take out zaak, vond het niet uitnodigend om er binnen gezellig te zitten!!! broodjes over het algemeen te klef en te veel ingredienten en smaken door elkaar. wel jammer want het concept idee is wel goed!