1 2 ouder »

jose9 jose9 17 april 2012

Regelmatig ben ik hier te vinden omstreeks borreltijd op vrijdag of zatermiddag. Goed glas wijn, lekkere hapjes, charmant wat ouder publiek, vriendelijke bediening en de locatie op 't OLV-plein is geweldig. Op 't terras verveel je je ook geen minuut. Mijn vriend en ik voelen ons altijd de 2 Muppets die vanaf hun balkon alles bekijken en bekritiseren. Heel leuk tijdverdrijf. Niets aan veranderen.....ga vooral zo door...dan blijven wij in ieder geval klant. En velen met ons.

Larissa1969 Larissa1969 14 februari 2012

Wij komen altijd vlak voor de carnaval naar Maastricht. Het is dan altijd lekker rustig. Toch is er hier bij de Comedie altijd wel iets te doen. Of het nu binnen of op het terras is. Gisteravond hebben wij ook weer heerlijk gegeten en wat is de wijn hier toch lekker. De bediening was top. Altijd komt de humor wel naar boven. Tot volgend jaar !

Lars5 Lars5 29 januari 2012

Wat een uitermate slechte service zeg! Vandaag (29-01-2012) binnen gezeten. Na een half uur, werden wij nog niet geholpen. Hiervoor hebben we aan de medewerker al een tal keer gevraagd of hij ons nou wilde helpen. Daarna zijn we maar weg gegaan en hebben we ergens anders lekker kunnen eten. Maar zo met je klanten omgaan?! Kom op zeg!

maastrichtfan1950 maastrichtfan1950 13 oktober 2011

Als inwoner van Maastricht verkies ik het terras van de Comedie. Je krijgt er uitstekende koffie en een goede glas wijn. De bediening is altijd correct en vriendelijk. De sfeer op het terras met uitzicht op het winkelende publiek is zeer aangenaam. We eten er regelmatig al het lekkers van de menukaart. De kwaliteit is goed.

reiziger555 reiziger555 13 oktober 2011

Na een dagje winkelen heerlijk gegeten bij De Comedie. Relaxte sfeer, attente bediening, heerlijk “eerlijk” eten en drinken voor een goede prijs! Tot snel!

peter R peter R 3 oktober 2011

Als je hier een uurtje op het terras gaat zitten, weet je wel zo'n beetje waarin Maastricht zich van andere Nederlandse steden onderscheidt: veel Frans, Vlaams en Duits om je heen, keurig gekleed publiek (ook oudere Maastrichtenaren ontmoeten elkaar graag op een terrasje, itt.bv Utrecht en Leiden waar studenten in hobbezakken de terrassen monopoliseren).
Beperkte menukaart, maar toch voldoende keuze. De Prijzen voor de gerechten zijn redelijk en de kwaliteit is goed, maar een glas wijn voor € 4,10 en € 3,80 voor een witbiertje is overdreven, zeg ik dan als zunige Hollander. Maar ja, je zit dan ook wel op een prime locatie op het OLV waar veel te zien en te genieten valt. De bediening is zeer vlot en professioneel. Zeker wel een aanrader dus.

Gabje Gabje 6 september 2011

Volgens mij teelt de Comedie hun eigen rucolasla. Zonder rucola zou het prima te eten zijn maar de kok was m.i. veel te royaal met deze sla.
Ook jammer dat het bedienend personeel dit kennelijk als normaal beschouwt. Tamelijk fantasieloos allemaal. Jammer!

Lijne Lijne 5 september 2011

We komen hier vaker en ook dit weekend hebben we op het terras bij De Comedie een hapje gegeten. Bijzonder goede bediening, goede terraslokatie en ook het eten was erg lekker. Menukaart is niet uitgebreid maar wel net even anders dan "standaard".

Donna Donna 29 mei 2010

We deden weer eens een paar dagen Maasticht en daar hoort tegenwoordig een lunch bij en wel in de Comedie. Wat een gezellige tent is dit toch.
Je zit er echt loge hoor. En en het eten ik ook pico bello in orde. Mijn man had de huisgemaakte hamburger en ik de clubsandwich.
Prima, prima.
De volgende keer als we weer in Maastricht zijn, ga ik nooit meer ergens anders zittenvoor iets te drinken of te lunchen, want daar krijg ik altijd weer spijt van.

oysterlover oysterlover 2 april 2010

Leuke tent, stijlvol publiek. Groot terras uitkijkend op het OLV plein. Geen traditioneel eetcafe, maar een frisse & hippe sfeer. Gevarieerde kaart, prijs-kwaliteitverhouding is goed. Onze gerechten lieten wat langer op zich wachten, omdat het bonnetje niet goed was aangekomen in de keuken. De bediening verontschuldigde zich en heeft het netjes opgelost. Zowel drankjes als gerechten zijn goed verzorgd en op smaak. Aanrader voor namiddag borrel!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Comedie