wentel 14 maart 2012 | |
Met vier personen lunch gegeten. Vriendelijk ontvangen en we zagen al snel dat er meer mensen waren die de zaak weten te vinden: veel aanloop, een goed teken!
IDek 12 december 2011 | |
Super goed eten, heerlijk van smaak en gevarieerde menukaart.
Jvanooijen 16 oktober 2011 | |
Lekker eten, inrichting met een knipoog, wel jammer dat de bediening achteruit gegaan is sinds ons laatste bezoek in maart (spontaniteit was eruit en er hing vreemde sfeer). We konden bij het toilet ook alle kritiek van het personeel op de gasten horen, niet echt professioneel! Hierdoor onvoldoende! |
Ha 19 september 2011 | |
goed eten,mooi menu van €32, goede bediening..Alleen jammer van de deur naar keuken,toilet en bovenzaaltje..... |
Pieter Aben 23 november 2010 | |
Enkele weken geleden heb ik mijn jubuleum gevierd in restaurant 't Klaoske. Hierbij hebben wij genoten van een 4 gangen menu in een gezelschap van 15 personen. Buiten het voortreffelijke eten is vooral de goede bediening bij de meeste gasten bijgebleven. Na het openemen van de bestelling is er geen enkele vraag meer geweest van de bediening, drank werd tijdig aangevuld met eventuele suggesties per gang.
Missus T 21 november 2010 | |
We liepen zonder reservering zomaar naar binnen voor de lunch en we werden vriendelijk ontvangen.
Proever1963 21 juni 2010 | |
De lunch gebruikt bij dit restaurant. Een overheerlijke en goedgevulde Caesar's Salad met geconfijte eend. En mijn vriendin een heerlijke ravioli met paddestoelen. Prima tent! |
Maarten_Le_Chef 9 mei 2010 | |
Leuke gezellige zaak, vakbekwame bediening. Goede gerechten. Hier wordt lekkere wijn geschonken. Aanrader als men op "safe" wil spelen. |
Van der Zande 16 november 2009 | |
Afgelopen zaterdag 14 november zonder vooraf te reserveren heerlijk gegeten. In een rustige ambiance genoten wij van een viergangenmenu. Het wijnarrangement was een goede begeleider! De erg sympathieke behandeling door het bedienend personeel was een verademing. Ze namen de tijd om met ons de wijnen te kiezen. Zo kan het dus ook. |
eb_nl 25 augustus 2009 | |
Heerlijke ambiance op het terras (OLV Plein), attente bediening en het reserveren op het terras was zelfs mogelijk. Chapeau! Kom zeker nog eens terug. |
Geef zelf je mening over 't Kläöske