1 2 3 ouder »

JJB JJB 28 februari 2012

Wij zijn hier geweest met een gezelschap van vier voor de lunch. Het eten is veel simpeler dan de kaart doet vermoeden en de bediening was slechter dan slecht. Onvriendelijk en onkundig personeel. Ze zijn niet hartelijk, ze praten binnensmonds, zijn onzeker en zijn slecht te verstaan. Ze kijken je niet of nauwelijks aan, hebben geen idee van etiquette en kijken niet goed, waardoor je niet of nauwelijks contact krijgt. Ook warme glazen bij een koud drankje is echt not done. De inrichting doet je vermoeden hier een chique zaak te treffen, het ziet er goed uit. Zo goed als de inrichting zo slecht is de bediening. Het eten was prima maar ook niet om over naar huis te schrijven. De speciale burger Manual met een kleine salade bleek een veredelde hamburger met cheddar op een Italiaanse bol en een paar plukjes sla met wat ketchup. Daar durven ze 11,50 euro voor te vragen. De vis bij de vissalade was prima in orde maar de salade daarbij wel heel erg simpel. Datzelfde was bij de Valmont salade. Wij gaan hier in ieder geval nooit meer heen.

VanilleUi VanilleUi 2 mei 2011

Prima pasta scampi, matige parelhoensalade, bediening wat traag. Toen we desgevraagd opmerkten dat de parelhoen bij de salade niet gaar was bleef het bij een 'ik zal het doorgeven'.

Heleen v. H Heleen v. H 19 december 2010

Vond Derlon nogal een teleurstelling. De locatie is schitterend, de kaart ziet er goed uit, maar het blijft dan ook bij uiterlijk vertoon. Hoewel wij op een zeer rustige donderdagavond gegeten hebben bij Derlon, was de bediening traag en ongeinteresseerd. De tafels naast ons werden niet afgeruimd, pas toen het tegen half 11 liep en de tafels voor het ontbijt van de volgende dag gedekt moesten worden. Niet zo'n gezellig gezicht dus. Wilden we wat drinken, dan moesten we lang wachten voor zich iemand van de bediening liet zien. Het eten zelf viel tegen, de smaken waren niet in balans, het vlees was droog en in de risotto zat een onsmakelijke berg bosui. Om het eetbaar te houden moesten we de helft eruit peuteren. Een voordeel was dat de bediening vergat om een van beide menu's en het toetje in rekening te brengen, waardoor we ruim 35 euro goedkoper uit waren. We hebben, gezien de kwaliteit van het eten en het personeel, dan ook geen melding van deze fout gemaakt...

Missus T Missus T 21 november 2010

We belanden hier toevallig om te lunchen.Gewoon naar binnen gelopen (We werden door de moderne inrichting aangetrokken)
Mijn 'jubileum' Canadese kreeft met een saffraan mayonaise -voor maar 14 euro- was goed.
Mijn vriend vond zijn van Dobben kroketten van rundvlees niet 'zoals het hoort' smaken, hij dacht dat het misschien aan de gebruikte olie voor de frituur zou kunnen liggen..
De locatie ziet er niet slecht uit; het design is in de stijl van niet te lang geleden, maar de sfeer is doods. Veel tafels, weinig mensen en nog een soort van verveling die onzichtbaar toch voelbaar in de lucht hangt.
Ik vraag me af waarom er geen recensie meer over dit restaurant in de afgelopen 1-2 jaren geschreven werd? . Naar mijn gevoel swingt de plaats ook s'avonds niet echt maar misschien vergis ik me hierin.

ipjansen ipjansen 22 juni 2009

Einde van de middag een drankje willen drinken om alvast voor de avond de kaart in te willen zien.
Wij kregen hele viezen glazen. De ober negeerde ons volkomen. Pas toen we de drankjes maar lieten voor wat het was en met de portemonnee gingen zwaaien kwam hij pas.
De opmerking dat de glazen vies zijn en dat kan dus gewoon niet zei de ober bedankt voor het doorgeven. Er was geen discussie mogelijken totaal geen excuus.
Snel betaald en nooit meer terugkomen.

Proever78512 Proever78512 7 oktober 2008

Prima service. Goed eten. De porties zijn wat aan de kleine kant, maar de smaak is voortreffelijk.

Proever78512 Proever78512 21 juli 2008

Ben gisteren bij Restaurant Zes geweest, moet wel zeggen top!
De service was goed, de kok is aan tafel gekomen om zijn menu voor te stellen... coquille st jacques vond ik heerlijk, mijn vrouw was helemaal weg van het dessert, vooral de honing creme... de maitre weet precies wat voor wijn bij welk gerecht hoort... Ik wil bij deze het heel team van restaurant Zes bedanken. Top!

Proever78486 Proever78486 21 juli 2008

Ik heb hier vorige week zaterdag gegeten. De ambiance is redelijk, omdat het op een van de leukste pleintjes van Maastricht ligt. Het is een sjieke locatie met wat hip, modern interieur, bijna kil. Normaal gesproken ben ik een type die die niks terugstuurt. Maar... ik bestelde tonijn op 2 manieren bereid (gegrild en rauw) met salade en daarbij een verse jus d`orange. De jus in mijn wijnglas rook naar chloor. Toen mijn rauwe tonijn kwam, zag er op het zicht al wat grijs uit. Ik rook eraan, en tegen beter weten in proefde ik. Hij was ontzettend bedorven. Ik heb het gemeld, maar we hebben geen excuses van het bedienend personeel gehad, geen korting op de rekening en het duurde meer dan een half uur voordat ik uiteindelijk, toen de rest van het gezelschap allang klaar was met eten, een nieuw bord kreeg.
De bediening is slecht, duurt lang, en heeft inhoudelijk geen verstand van zaken, zoals overigens ook de kok. Ik zou dit restaurant ten zeerste afraden.

Proever54149 Proever54149 10 augustus 2007

Eten werd goed, snel en warm opgediend, jammer is dat het terras vrij leeg blijft, veel mensen kiezen voor de tafels aan de gevel, waar je vrij ongemakkelijk zit. De kaart is te hip onduidelijk en nauwelijks leesbaar en doet dan ook veel mensen al gelijk verdwijnen. Betalen met creditcard kan eerst wel en later weer niet, vreemd.

Proever59372 Proever59372 9 april 2007

Snel en hip op een prachtige locatie. Eten prima van kwaliteit op mooi servies en trendy bestek. Bediening kan wel wat meer aandacht aan tempo besteden want zelfs een drankje of koffie wordt - hoewel onder handbereik - niet adequaat getapt. Hoewel het niet altijd prettig is als er wordt gewerkt, krant gelezen of gasten met koffers langs de tafels passeren is dat inherent voor het gaan eten in een hotellobby, dus daar kies je zelf voor. Overigens aardig maar niet disproportioneel aan de prijs, m.u.v. de (club)sandwich vis, vlees of vega, die anders dan elders lijkt op een gehalveerde portie (3 halve boterhammen op elkaar). Alsof je maar de helft van een tosti krijgt.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant (Hotel Derlon) Zes