| Keuken | Hollands |
| Minimum menuprijs | €4.50 |
| Huiswijn per glas | €2.90 |
| Openingstijden | 09.00-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
jake1 27 februari 2012 | |
Net gegeten bij cafe Rekko, echt heerlijk!!! Superaardige bediening en het eten was echt fantastisch!! Als toetje de fruitsoep, echt een aanrader! |
gerardje 9 februari 2012 | |
Heerlijk zijn van het weekend bij eetcafe Rekko met een paar vrienden gaan eten we werden vriendelijk door de bediening geholpen het vier gangen menu was heerlijk zeker een dikke voldoende gaan zeker terug |
Proever3220 24 juli 2011 | |
Gisteren 23/7 gegeten bij Rekko, een speciaal Andre Rieu menu. Wat een succes zeg.
Anna J. 18 juli 2011 | |
Met 4 personen gisteravond gegeten bij Rekko. Een speciaal arrangementsmenu i.v.m. optreden André Rieu op het Vrijthof. Het hele terras zat vol. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de bediening was erg aardig, attent en accuraat. Lekkere kreeft als voorgerecht, perfecte tournedos en heerlijk chocolade-dessert werd geserveerd. We hadden er bewondering voor dat alles zo op rolletjes liep. Hierdoor ook enorm van het concert genoten. |
knops 26 juni 2011 | |
woensdagochtend, 22 juni 09.00uur, zochten mijn dochter en ik een tentje waar we lekker konden ontbijten. Hoewel her en der de terrassen nog uitgezet moesten worden werden we bij Rekko en passant vriendelijk onthaald. Ons tafeltje werd in een handomdraai gedekt, en in een mum van tijd stond er een heerlijk vers ontbijt voor onze neus. Gesmuld ! |
Geef zelf je mening over Rekko