Hallo, wij hebben hier superlekker gegeten op het gezellig terras met dit lekker weertje.
Heel vriendelijke en vlotte bediening met kennis van zaken !! Hebben met z'n tweeën een Gyrosschotel en "zoervleis" schotel besteld, en dan heb je echt wel genoeg gegeten. SUPERLEKKER en heel goed geprijsd !! DIt eetcafé is echt een aanrader voor iedereen van jong tot oud die van oerdegelijk en lekker eten houd, en voor de prijs moet je het zeker niet laten !! Nog mijn complimenten aan de keuken, groeten Mario
wij hadden hier op het terras gegeten
doordat er een enorm grote groep binnen was gekomen werden wij totaal vergeten
de wijn die ik bij mijn maaltijd had besteld is niet meer gebracht
maar het toppunt was de kwaliteit van het eten: ronduit slecht
gelukkig waren we een paar dagen in maastricht en hebben we daarna heerlijk gegeten maar toch erg jammer!
juist door de goede recencies opo deze side waren we hier terechtgekomen
Gisteravond gaan eten dit eetcafe. Ten eerste prachtige zaak, en vriendelijke bediening. We waren met zijn tweeën en hebben gekozen voor het weekmenuutje. Mijn vrouw de salade met asperges en ik de pasta met asperges. Verrukkelijk om het op zijn Maastrichts te zeggen! Goede prijs/kwaliteit en volop frisse grote asperges. Ook de dagsoep en uiensoep was dik in orde. Ga zo door!
bediening en inrichting ok, eten viel erg tegen. Overal een flinke laag kaas overbakken (vis, pasta), die niet weg te werken was. 'Vegetarisch gerecht' was niets anders dan een pasta met wijnsaus, her en der een verdwaalde groente en dus ook een flinke laag kaas. Ook de witte huiswijn was niet erg lekker.
Perfect eetcafe zoals verwacht na raadpleging van Iens. Lekker, goede bediening, niet duur, 100% aanrader. De satesaus is bijzonder, de steak maison ook!