Zaterdag daar ons personeelsfeest gehad. Goede ontvangst met een lekker informele gastvrouw. Lekker sjiek maar net niet té zodat je bang bent om aan een glas te drinken. Een ontzettend lekkere witte (huis ?) wijn die zeker de moeite waard is om te proberen. Vriendelijke bediening die weet wat ze moeten doen en vooral niet arrogant zijn. De Vietnamese runderboullion was ontzettend lekker , de varkenhaas met champignon saus was ook goed alleen misschien iets te weinig (lag op een bedje van witlof,groene asperges en tauge en krieltjes) Wel een compliment voor de huisgemaakte champignonsaus. Als toetje een trio van chocomousse,roodfruit en bavarois. Ook niks op aan te merken al lag de bavarois wat zwaar op de maag.
Super locatie voor bedrijfsfeestjes en recepties: vlotte en vriendelijke bediening en goed ingericht. Jammer dat de hapjes matig blijven; daar kan makkelijk meer van gemaakt worden.