Leuk restaurant, inrichting is informeel enigzins cafe-achtig." warm". Vriendelijk, vrolijk. personeel en lekker gegeten. Wel jammer dat alleen de huiswijn per glas gaat. Andere wijnen per fles.
Wij wonen nog niet zo lang in Aalsmeer, en liepen langs dit mooie gebouw. Het zag er binnen gezellig uit, en het eten was verrassend goed. Het is fijn dat je gewoon een salade of saté kunt bestellen, maar ook meer uitgebreide gerechten. Wij komen nog wel eens terug.
Ik kom hier geregeld, en alle keren heerlijk gegeten. Bediening slechts op hele drukke momenten wat traag, maar blijft altijd vriendelijk! Heel erg prettig is dat er vele soorten dranken geschonken worden aan de bar. De sfeer is er altijd gemoedelijk, vriendelijk en prettig. Ik eet hier nog steeds het liefst van alle plekken waar ik geweest ben.
Wij komen hier regelmatig. Het eten is hier altijd van goede kwaliteit. Bediening erg vriendelijk en snel. Kaart is niet zo uitgebreid. Zouden de gerechten op de kaart wat meer wisselen dan kwamen we zeker vaker!
Geef zelf je mening over Café-restaurant De Oude Veiling