1 2 3 ouder »

sophieke sophieke 21 maart 2011

Veel meer van verwacht. Hier gegeten tijdens de restaurantweek 2011.
Ik had vis bij het voorgerecht en hierbij geleverd nog wat schubben. Het hoofdgerecht was wel prima. Het toetje was lekker. Had meer verwacht van het restaurant door het lezen van hun kaart en de prijs waarvoor ze het eten normaliter aanbieden. Sfeer is typisch hotelachtig. De dag dat ik er was met mijn vriend was, zat het overige gezelschap enkel te fluisteren, waardoor het bijna leek alsof je niet hard op kon praten. Tevens moet je hier niet voor de romantiek naar toe gaan.
Het was prima, maar zeker geen aanrader. Bediening was echter netjes en gastvriendelijk, niks mis mee

Proever64489 Proever64489 29 augustus 2007

In het kader van de restaurantweek hebben wij voor het eerst gegeten in The Living Room. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en naar een leuke plaats bij het raam gebracht. Het resaurant ziet er mooi en gezellig uit en de stoelen zitten heerlijk. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat het eten slecht was. Het voorgerecht, gegrilde tonijn met een truffelolie, courgette met daarin gerold een zongedroogde tomaat (uit een potje, dan wel smakend naar zongedroogde tomaat uit een potje) en wat sla was redelijk. Mijn vriend had als hoofdgerecht kalfslende (best) met aardappelpuree en een plakje bloedwost en ik kreeg een gevuld kippetje (vulling smaakte naar niks en was droog) met daarbij ook aardappelpuree, die droog en saai was. Van de hele opmaak van het bord werd ik nou niet erg vrolijk. Groenten waren ver te zoeken. Het dessert, tja, het was nepperig, halffabrikaatachtig. Ze hebben veel open wijnen. De drie die wij geproefd hebben waren alle lekker, doch niet goedkoop, maar dat geeft niet.
Al met al niet een restaurant om ooit weer naar terug te gaan.

Proever49351 Proever49351 1 augustus 2007

Af! wordt vanaf 27-8-2007 \"The Living Room\", met 1 menukaart voor de hele dag.

Proever12238 Proever12238 17 januari 2007

Hopelijk worden de stoelen eindelijk eens aangepast want die zijn voor kabouters. Eten etc "uit de kunst".

Proever50120 Proever50120 19 november 2006

Eten was uitstekend, bediening (sommelier) zeer vriendelijk en vakkundig. Mooie inrichting. In een nisje heb je privacy en toch ben je niet afgesloten van het restaurant. Prijs-kwaliteitverhouding = top!!!

Proever37360 Proever37360 9 september 2006

Heerlijk geluncht op een warme zomermiddag. Dan toch blij met de airconditioning,
Betaalbaar lunchmenu met lekkere vis en...één van de beste porties friet die ik dit jaar heb gegeten! Geserveerd in een ultra-cratieve keramische puntzak. Werkelijk prachtig. Hiermee staat Af!, na Kandinsky bij mij op de tweede plaats qua friet

Proever39819 Proever39819 16 mei 2006

Fantastisch gegeten, heerlijke seizoensprodukten zoals asperges (ijs!) kreeft en lamscarré. De jacobsschelpen waren ook zalig met een saus van vanille.
De inrichting is stijlvol, design maar toch warm, de bediening correct en vriendelijk, maar de chefkok staat voor ons toch op nummer 1.

Proever29768 Proever29768 7 april 2006

Lekker gelunched in dit restaurant. De vissoep was erg kreefterig en de garnalen te gaar, maar over de hele linie smaakte de gerechten goed. Over de grootte van de porties valt niet te klagen en dat is tegenwoordig een verademing. De bediening kan wat attenter, zeker bij binnenkomst, maar de onervarenheid resulteerde ook in zeer volle wijnglazen en daar hoor je ons niet over klagen....

Iris Hartman Iris Hartman 18 februari 2006

Na een \'mindere\' ervaring in december 2005 (renovatie van de keuken waardoor beperkt en aangepast menu), mochten wij op uitnodiging van restaurant Af! het diner overdoen. Wij gingen voor een driegangenmenu. Vooraf genoten van drie verschillende soorten vis (tonijntimbaal was wat minder -kleverig-). Daarna malse eendenborst met portsaus, begeleid door groene asperge in tempura gebakken, zuurkool, paddenstoel en een gegratineerde koolraap. De wijnkaart is top: zit voor ieder wils wat bij. Als nagerecht een kersenmousse op een cakerand met witte chocolademousse en pistachenoten (om de vingers bij af te likken). Ook een amuse en predessert waren van de partij. Bediening is losjes maar beleefd. Laten af en toe een klein steekje vallen voor wat betreft kennis van zaken (bv bij de kaasplateau), maar dat drukt de pret niet. Trendy zaak, met rode kuipstoeltjes - niet helemaal geschikt voor lange mensen, vooral bij een relaxte zit van drie uur-. Wellicht nadelig voor het restaurant dat het is gehuisvest in een hotel, waardoor mensen niet snel geneigd zijn daar gezellig te gaan dineren. Mijn advies: vooral wel doen! Prijs lijkt aan de hoge kant, maar gelet op de kwaliteit, bediening en entourage is het toch in harmonie. Onze indruk is absoluut goed tot prima. Dit diner voldeed nu aan onze verwachting behorende bij dit restaurant. Wij komen zeker terug en bevelen het dan ook ter harte aan.

Proever37307 Proever37307 31 januari 2006

Af! doet zijn naam zonder meer eer aan!! Het restaurant ziet er geweldig uit, de bediening is zeer vakbekwaam en heel vriendelijk en de gerechten die wij hebben gegegeten waren zonder meer formidabel!!
Mijn complimenten!!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over The Living Room (Eden Babylon Hotel)