Jeroen de Groot 12 juni 2011 | |
Als je genoeg hebt van alle pretentieuze hipheid en een ouderwets, no-nonsens eetcafe in Maastricht zoekt moet je hier wezen. Prima eten, bijzonder sympathieke bediening en een interieur waar inderdaad een blindganger in af kan gaan zonder veel verschil te maken :-) |
Mariannemeulen 15 februari 2011 | |
Gezellig eetcafe. We hebben hier afgelopen weekend met 5 personen geluncht. Het eten -pannekoeken, broodjes en omelet- was prima. De bediening was zeer gastvrij en snel. |
IngeR 21 juni 2009 | |
Sinds ongeveer 2 maanden is het eten en de bediening hier echt verbeterd! Ben er al vaker geweest en was eigenlijk nooit echt tevreden. Laatst ben ik hier weer geweest, en het eten is echt super! De prijs kwaliteit verhouding is prima, en de meeste mensen van de bediening zijn aardig en spontaan. Zeker een aanrader! |
ettorayne 7 juni 2009 | |
Kwamen binnen en het zat vol. Er was 1 vertrekkende tafel en die werd snel voor ons leeggemaakt. Konden snel bestellen. De drankjes waren er snel. Een omelet, broodje jonge kaas en een aspergesoep. Tot onze verbazing kregen alle tafeltjes die na ons binnen kwamen 1 voor 1 te eten. Een half uur later stond ons eten er ook eindelijk. De omelet zag eruit alsof die op de grond was gevallen. Geen excuses niks voor t lange wachten. Viel ons erg tegen. |
pie 1 juni 2009 | |
Gewoonweg schandalige bediening dit... ga er niet meer van maken dan dat het is. De pasta met frutti di mare was zeker niet verkeerd maar de bediening absurd!
Proever65780 2 oktober 2007 | |
op 29-9 met 9 dames gaan eten. Het duurde lang eer wij een drankje konden bestellen (dit was ook de enige gelegenheid die wij kregen om een drankje te bestellen). 3 personen bestelden konijn op maastrichtse wijze. Toen dit gerecht werd uitgeserveerd bleek de saus een doordringende "verbrande" smaak te hebben. Wij gaven dit aan bij de bediening en de gerechten gingen terug naar de keuken om na 20 minuten retour te komen. De "verbrande" smaak was iets minder (logisch als je water bij de saus voegt) maar nog steeds aanwezig. Dit ook aangegeven bij de bediening. Ook de witlof had een erg vreemde (zeepsop) smaak. Toen bij het afruimen gevraagd werd of t gesmaakt had hebben wij aangegeven dat dit niet het geval was. Wij konden een gratis kopje koffie krijgen. Om verdere teleurstelling te voorkomen toetje elders gegeten en dus ook geen koffie genomen. Op de rekening werd alles aan volle prijs berekend. Jammer dat de eigenaar -die aanwezig was- niet de moeite nam om dit op gepaste wijze op te lossen. Wij komen hier nooit meer. |
Proever59872 22 april 2007 | |
leuke locatie, dat wel, maar erg duur voor de saaie gerechten met smakeloze saus, de bediening is het ook totaal met me eens dat het onzin is om de mayonaise en de extra frietjes op de rekening te zetten, maar doen er vervolgens niks meer aan. jammer. |
Charissa75 2 januari 2006 | |
Bediening was moeilijk om contact mee te maken. Duurde allemaal erg lang. Reservering was ook niet goed doorgekomen, gelukkig wel een tafeltje nog kunnen krijgen en eerst even aan de bar kunnen wachten. Decoratie is slordig en niet echt erg gezellig. Eten relatief duur voor een eetcafe, maar wel lekker. Helaas geen echte frieten, maar bleke diepvries patat met een zakje mayonaise, wel jammer.
Proever23136 14 januari 2005 | |
Op zich een gezellig eetcafé. Het eten was er prima, leuke muziek op de achtergrond en een warme inrichting. Alleen jammer dat de heren van de bediening verre van goed werkten. Ongelofelijk.....heel traag, niet geinteresseerd, nors, weinig tot geen contact met de gasten en dat maakt het plaatje niet af...Jammer. Ik zal hier niet meer snel teruggaan. Triest....beetje assertiever en gastvriendelijker mag wel. |
Proever23638 29 september 2004 | |
veel goeds gehoord over deze zaak dus we gingen er vol verwachting naartoe. Nou, dat viel tegen! Fantasieloze gerechten op de kaart, waar de kok kennelijk niet al te veel moeite op had gedaan. De bediening was waardeloos, het meisje deed nog wel haar best maar de twee jongens hadden duidelijk meer interesse voor langslopende dames dan voor hun gasten. Enige pluspunt was de eigenaar die aan het einde van de avond binnenkwam en liet zien de perfecte gastheer te zijn. Jammer, het het een mooie avond kunnen zijn |
Geef zelf je mening over Eetcafé d'n Blindgenger