7.5
6.8

KeukenArgentijns
Openingstijden16.00-22.00, za-zo vanaf 12.00

Snubbel Snubbel 6 mei 2012

Op 4 mei met 2 personen gegeten. Erg goed vlees maar wel wat kanttekeningen. Specialiteit van het huis, steak met pepersaus, was volledig bedekt met de saus. Ik had het er zelf liever naast gehad. Er werd niet gevraagd hoe we ons vlees gebakken wilden, kregen het allebei erg rood nog. (rare). Toetje was erg simpel, zeker gezien de prijs. Leek zo uit de makro gehaald. 1 keer een koffieijsbolachtige en hetzelfde maar dan met truffel. Bediening leek er niet heel veel zin in te hebben. Maar nogmaals, vlees was erg goed. Zeg t er wel bij als je van wat meer doorbakken houdt!

rolphbronkhorst rolphbronkhorst 26 september 2011

Een lekkere Argentijnse steak gegeten na mijn terugkomst in Maastricht. De vlotte service, lekker eten, de redelijke prijs en de rode wijn, hebben een goede indruk bij mij achtergelaten. Zeer zeker de moeite waard om nog eens te gaan eten.

marcwagner marcwagner 29 maart 2011

Echte Argentijnse steak van goede kwaliteit. Evita is eten zonder fratsen, zoals je van een Argentijns restaurant mag verwachten. De bediening is vlot en vriendelijk. Ook op een doorsnee woensdag zat het restaurant vol. Echte aanrader.

Jonas02 Jonas02 26 januari 2011

Voor 10 Euro een daghap, vaak zalm met patat. Prima keuze voor een prima prijs. Mayo en ketchup kost extra. De bediening laat echter veel te wensen over. Toen ik hier met een groep van 12 personen was konden we niet allen de grill mix nemen omdat de keuken daar geen capaciteit voor had. Erg vreemd, zoiets heb ik nog nooit gehoord. Maar goed wij waren gezellig aan het praten en de bediening zette de drankjes gewoon allemaal midden op de tafel en liep geïrriteerd weg. Erg onvriendelijk. Schrijf dan in volgorde op wie wat had of onthou het gewoon. Als je dat niet doet kan je best wat geduldiger zijn. Het duurt hier ook erg lang voordat je de rekening ontvangt.

leonmaes leonmaes 18 januari 2011

Sfeervol Argentijns restaurant. accurate en vriendelijke bediening. Werkelijk heerlijke steaks en ossehaas. bij herhaald bezoek wordt je direct herkend.

Geef zelf je mening over Evita