| Keuken | Biologisch, Frans & Internationaal | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ook ik heb hier in het kader van de heerlijk 10 daagse gegeten met 2 personen. Er werd niet gevraagd of wij wel een wijnarrangement wensten. Wij dachten echt dat, gelet op de minimale hoeveelheid wijn per glas (niphoeveelheden), deze wijnproeverij bij "de voorstelling" was inbegrepen. De glazen waren zo gering gevuld dat alles bij elkaar niet eens een normaal glas wijn was. En dat dan voor maar liefst bijna 25 euro per persoon. (dus ca. 25 euro per glas !!) Nergens in het restaurant werd gewezen op de prijzen voor de extra's buiten het menu, ook niet door middel van een kaart op tafel. Ook de broodjes, die in ieder restaurant als service-artikel, worden geserveerd stonden op de rekening voor 2 euro per broodje. Al met al...aan het eind van de avond moest ik maar liefst 170 euro aftikken op de pinautomaat. Los van het feit dat het hoofdgerecht niet eens een klasse-restaurant waardig was (goedkope schelvis op een bedje van asperges) stoorde mij het meest dat Floris mij aan het eind van de avond de idee gaf van " als ik het in het kader van de heerlijk10daagse dan niet kan verdienen op het eten dan draai ik ze wel een poot uit op de drankjes en de extraatjes". Niet respectvol naar de gasten toe omdat deze, zoals uit eerdere reviews blijkt, een illusie armer en met een veel lichtere portemonnee huiswaarts keerden. Niet eerlijk zijn (onduidelijk zijn dan wel niet informeren over prijzen) is wat mij betreft een doodzonde en getuigt van weinig respect tegenover de gasten. Dit was dus 1 keer maar daarna ook echt nooit meer.
Gegeten op: 9 mei 2013.
In het kader van de heerkijk 10 daagse bij de keuken van floris gegeten.
We hadden gekozen voor een 3 gangen menu, uitbreiden met een extra gang welke uit eend bestond wilden we niet, een extra gang met een kaasplankje moest bij binnenkomst besteld worden, later beslissen kon niet. Hierna discussie over wijn, er is geen wijnkaart en i.p.v. wijnarrangement kozen wij voor wijn per glas. Amuse bevatte een aantal apart klaargemaakte groentes welke met een pincet gegeten werden. Lekker en apart. voorgerecht met o.a. tomaat, guacamole en vis, lekker maar heel weinig. Hiernaast jaamer dat er vis bij zat, dit lust niet iedereen. Hoofdgerecht vis of vlees, jammer dat er op verzoek niet aangegeven kon worden welk vlees, dit werd pas bij opdienen meegedeeld. Vlees, buikspek op een bedje van groene en witte asperges. Lekker maar heel wijnig. Toetje was spaghetti met bosaardbeitjes en witte chocolade mousse. De spaghetti was apart en kon niet overtuigen. Tussendoor brood geserveerd. De glazen wijn zijn heel klein qua inhoud. Al met al moesten we een behoorlijk bedrag afrekenen. prijs prestatie niet in overeenstemming. Voor het weggaan nog een discussie hierover maar kregen het idee dat kritiek niet als welkom beschouwd werd. Voor ons geen Floris meer.
Ook wij zijn met de Heerlijk 10-daagse wezen eten bij Floris. We werden vriendelijk welkom geheten en mochten zelf een plaats uitzoeken. De tafels staan erg dicht op elkaar, waardoor je letterlijk de gesprekken van je buren kunt horen. Daarnaast was het koud in het restaurant.
Amuse was lekker, het voorgerecht was heerlijk! Hoofdgerecht viel wat tegen: het smaakte goed maar ik vond het niet bijzonder of verrassend. Het nagerecht viel tegen: de zoete spaghetti was smaakloos en taai. Het bolletje chocolademousse was wel erg lekker. Ook wij schrokken van de rekening. Ik vind het vreemd dat ik de broodjes moest betalen + (kraan)water. Service: personeel let goed op, is vriendelijk. Het viel me op dat de bediening “quinoa” verkeerd uitsprak… Al met al een gezellige, koude avond met prima eten maar geen smaakexplosie of verrassende smaakcombinaties. Ook ik hoef niet nog een keer te eten bij Floris.
Ivm heerlijke 10 daagse gegeten. Hij deed voor het eerst mee en waarschijnlijk ook de laatste x. Gezien de prijs van het diner moest hij de dingen anders doen en serveren. Heel bijzonder aangezien we voor 4 personen incl wijn arrangement toch 320,- euro kwijt waren. Porties waren klein en er werd technisch gekookt zoals later werd uitgelegd. Voldeed niet aan onze verwachting en vertelde dat ook. Floris stond open voor kritiek. Hij vertelde dat hij voor die prijs niet dat kon doen wat hij wilde. Volgens ons geen verkeerde prijs. De ruimte was erg krap, maar kwam omdat hij er tafels bij had gezet. Zaten op elkaars lip. Ik zou er niet weer naar terug gaan.
Gegeten op: 9 mei 2013.Vrijdagavond geweest bij Floris in het kader van de heerlijk 10 daagse. Wij vroegen wat voor witte wijn er was, dit werd direct een probleem, duurde 10 minuten voor de dame van de bediening terugkwam met een portugese of een fles gascogne, toen maar glas huiswijn chenin blanc geprobeerd, was ook niet mijn smaak maar niet veel andere optie s, glas huiswijn bleek op de rekening euro 6,50 te kosten! Bediening heel afstandelijk en niet service gericht, brood kwam na half uur, maar werd bij verteld dat dit extra berekend werd, maar er stond wel boter op tafel? Kraanwater stond ook op de rekening ! Eten wel goed, bijzondere smaken,maar minimale hoeveelheid,
Gegeten op: 10 mei 2013.Alle 184 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over In de keuken van Floris
Schrijf hieronder je recensie over In de keuken van Floris. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Vrijdag | 19:00 - 23:00 |