In de keuken van Floris over zichzelf

Ervaar 9 gangen wijn-spijscombinaties. Gericht op gasten met weinig eetbeperkingen, die er voor openstaan zich te laten verrassen. Floris is volledig verbouwd en wordt 16 juni zes jaar en dat wordt gevierd! Daarom trakteert hij zijn gasten elke woensdag en donderdag op een wijnarrangement! De aanbieding geldt van 1 juni tot 28 juli en is ook geldig op onze vegetarische dagen.

KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Dit restaurant kenmerkt zich door zijn strakke concept. Om zeven uur komen de gasten binnen, waarna iedere vijfentwintig minuten een ander gerecht wordt gepresenteerd. Je zult je moeten overleveren aan de kok, Floris Versluijs, want de negen gerechten met bijpassende wijnen staan van tevoren vast. Alles komt voorbij, van speciale kaassoorten tot vergeten groentes en diverse vis- en vleesgerechten. Doordat je letterlijk ín de keuken van Floris zit, wordt je als gast direct betrokken bij het bereidingsproces. Een unieke avond uit voor mensen die zich graag laten verrassen.

Marinka75 Marinka75 25 mei 2012

Onlangs voor de derde keer gegeten. Het was weer heerlijk en een echt avondje uit! Maar het echte wow-effect wat ik de eerste twee keer wel had, was er nu niet. Hier en daar moet er opgelet worden dat er niet té ver doorgeschoten wordt, want inderdaad: de hapjes zijn wel érg miniscuul. Ik heb geen moment het idee gehad dat ik aan het eten was. Het is meer een hapje van dit, een likje van dat, een druppel van zus.
De combinaties en de opmaak van de gangen zijn heel bijzonder. Ieder bordje is een feest voor het oog en een lust voor de mond. De productkennis van Floris en zijn team is indrukwekkend. Heel leuk om ze vol passie en met zo veel kennis over de ingrediënten te horen praten

maaimaai maaimaai 21 mei 2012

De zeer uitgebreide uitleg per gerecht gaat na het zoveelste minuscule hapje waar je veel te lang op hebt zitten wachten, enorm tegenstaan. Een avondje romantisch tafelen met z'n tweeën is er niet bij, je wordt telkens onderbroken. De gerechtjes zijn zo klein dat je alleen maar kan proeven, van alles is precies één hapje. Bediening lichtelijk arrogant. Wel enthousiast, professioneel en bedreven. Prijs is volledig uit proportie met wat je krijgt. Reken op ruim 200e met zijn tweeën.

Mireiki Mireiki 20 mei 2012

In de keuken van Floris, wat een feest! Alle gangen, vanaf de sublieme bubbels totaan het tongstrelend dessert, zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Voor een avond culinair genieten, ben je hier helemaal op je plek. Sensatie op sensatie, verrassend, vernieuwend en niets aan het toeval overgelaten. De passie van Floris en zijn team zijn in alle hoedanigheid vanaf binnenkomst totaan het verrast, voldaan en nagenietend weggaan aanwezig geweest.

MetSmaak MetSmaak 20 mei 2012

Leuk, klein en sfeervol restaurant. De bediening is helaas nogal afstandelijk, tikje arrogant zelfs. De negen gangen lijkt op papier leuk, maar je moet wel heel erg lang zitten en wachten. En de gerechtjes die doorkomen smaken niet zo spannend als ze klinken. Veel gedoe voor niet echt iets bijzonders. Weinig pareltjes en veel vlakke smaken. De rekening is wel zeer gepeperd. Beetje teleurgesteld dus.

JeannetteFrank JeannetteFrank 14 mei 2012

Zeer matig!! Er was duidelijk iets aan de hand, de sfeer was beladen, er werden bedieningsfouten gemaakt en het eten was koud!

Geef zelf je mening over In de keuken van Floris

MaandagGesloten