KeesMaat 9 maart 2012 | |
Lekkere broodjes, leuke variaties op de kaart. De appeltaart blijft heerlijk. De medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk tot héél vriendelijk, en het ambiente bevalt ons ook (balkonnetje boven, verder een grote hoge ruime met veel glas). Ook leuk: de leestafel (kun je alleen zijn en toch samen aan tafel). Het is soms best vol en toch lijkt het mee te vallen met lawaai etc.
bvj 15 december 2011 | |
Wij lunchen hier vaak met veel plezier. Heerlijke broodjes en taart. Bediening is snel en naar onze mening altijd vriendelijk. In de zomer kan je lekker buiten zitten. Ook ik kan mij niet vinden in de eerdere meningen. |
Karinverschuur 9 juni 2011 | |
Leuk punt heerlijke koffie en een goed broodje
hadassah 26 mei 2011 | |
Werelds doet zijn naam eer aan op het gebied van steeds slechtere kwalitei en de service is door iedereen maar met name door de eigenaresse ongehoord slecht.
marcspeelt 25 mei 2011 | |
Vroeger werd er nog een kwalitatief goed broodje gemaakt. Ook heerlijke tosti's, lekkere sapjes en prima 'zelf' gebakken appeltaart van Dr.Oetker. Je nam de onbeschoftheid van het personeel die liever geen klanten hebben, op de koop toe. Tegenwoordig zijn de broodjes van slechte kwaliteit, weinig beleg en niet met liefde gemaakt, alsof ze er geen zin meer in hebben. De medewerkers zijn er ook niet beleefder op geworden. Helaas gaat het niet goed met deze zaak. Tijd voor iets nieuws! |
volk 24 mei 2011 | |
deze zaak doet zijn naam geen eer aan!!! ze kijken je liever weg,dan dat ze blij met je zijn.!!! eigenaresse totaal ongeschikt voor dit vak !!! eten wordt ook steeds zuniger klaar gemaakt conclusie: ballentent geworden!! |
De Chef 24 mei 2011 | |
Hier serveren ze een op zich wel lekker broodje (met redelijk stabiele kwaliteit). De vruchten shakes zijn iets minder stabiel in kwaliteit (beetje afwachten van dag tot dag). De bediening is echter heel stabiel - namelijk erg onvriendelijk en steeds vaker arrogant. Succes - ik kom niet meer. |
fad500 8 juni 2010 | |
eten is okee, decor is erg goed, bediening is heel erg arrogant en klantonvriendelijk. |
annemat80 29 december 2009 | |
Het woord service komt niet voor in het woordenboek van het bedienend personeel van Werelds. Helaas is er niet veel andere horeca te vinden in Buitenveldert. Dat is ECHT de enige reden waarom het altijd druk is bij Werelds. |
Dora N. 27 april 2009 | |
We komen er altijd graag, vooral voor de appeltaart. Ook de sandwiches zijn aan te bevelen; nog geen teleurstelling mee beleeft.
Geef zelf je mening over Ontbijt- en Lunchrestaurant Werelds