Wij eten hier zeer regelmatig en niet voor niets: Kwaliteit en creativiteit gaan hand in hand, de vaste menukaart is lekker gevaireerd, daarbuiten zijn we telkens weer aangenaam verrast wat er nu weer op het bord staat. Ze hebben veel verstand van wijn, kortom een aanrader.
Moet lang wachten op hoofdgerecht en dan krijg je de aardappels bij je dessert.
Kan toch niet de bedoeling zijn.
Voor mij geen bezoek aan de Houten Klaas meer.
Ik heb vaak in dit restaurant gegeten en over het algemeen is de prijs kwaliteit, zeker als je een menu neemt goed. Sommige gerechten op de kaart en bord zijn evenwel prijzig. Groot minpunt is het feit dat de keuken zelfs als het restaurant nog niet eens halfvol zit het (weer) niet aankan. Ondanks het feit dat we hadden aangegeven dat we bijtijds wegmoesten duurde het bijna een uur voordat het voorgerecht doorkwam. We hebben het nagerecht van de menues noodgedwongen laten zitten. Bediening let ook niet goed op (is wel vriendelijk).
Als dan ook bij de rekening een fles wijn te veel wordt opgenomen, dan valt het doek.
Van het weekend hier lekker gegeten. Het 3 gangen keuze menu voor 24,50 vond ik een aanrader. De gamba's vooraf waren zoal beloofd lekker pittig en de spies van ossenhaas heerlijk mals. Er werd mij niet gevraagd hoe ik de ossenhaas gebakken wilde hebben, maar deze werd keurig rosé geserveerd. Attente bediening, was steeds in voor een praatje. Ik vind het een aanrader en kom hier terug.
Niet goed, niet slecht. Eten is redelijk, doch geen culinair hoogstandje, iets wat men toch wel pretendeert. Desondanks redelijk eten in een ongedwongen sfeer. Bediening soms wat meer geïnteresseerd, soms wat minder. Leuke entourage.