Elisande 12 december 2011 | |
Superheerlijke sushi's. Er zijn weinig plekken in Amsterdam waar ze zo goed zijn. Dit is er EEN van. Beetje aan de prijs hier, dat wel, maar van uitstekende kwaliteit |
J.Pinto 14 maart 2011 | |
Beste sushi die ik gevonden heb in Amsterdam. Alle verhoudingen kloppen en daarnaast altijd zeer veel keuze. Niet alleen wat sushi betreft maar ook alle andere (bij)gerechten.
Layjo 19 september 2009 | |
Ten eerste wil ik zeggen dat ik zelf bijna 2 jaar in de Meidi-ya heb gewerkt, dus ik probeer wat nuttige tips te geven om teleurstelling te voorkomen:
Gerrit-Jan 5 augustus 2009 | |
Eindelijk eens wat anders dan die standaard Sushi van Sushitime en Sushi Kings. Interessant is ook dat Meidi-Ya onderdeel is van een Japanse keten, dit ontdekte ik op een japanse website. Na navraag bleek ook dat het door Japans management wordt geleid. Dit geeft het voor mij net dat beetje extra. Naast hun Sushi en heerlijke delicatessen is er ook nog een grote supermarkt, met snoep, koek, snacks, maaltijden, noodles, ijs! (onder anderen Dr. Grunsnabel) enz. zelfs verse groenten!
de tante 27 juni 2009 | |
Zodra ik door de Beethovenstraat rijd, word ik als door een magneet aangetrokken door Meidi-Ya! Hun sushi en andere hapjes zijn ronduit verslavend, heerlijk, verrukkelijk, superrrr, om de HELE winkel bij OP te ETEN! |
foodding 28 september 2007 | |
voor Japanse produkten en afhaal sushi zit je hier meer dan goed.
Proever44522 4 september 2007 | |
Beste sushi van amsterdam!!!!! |
foodding 29 augustus 2007 | |
Edamames Miso Hijiki en heerlijke afhaalsushi Yummie ! jammer dat er geen vestiging in Den Haag zit. |
Proever1977 27 juni 2006 | |
Zonder twijfel de beste afhaal-sushi in A\'dam |
Proever36949 31 juli 2005 | |
Buiten Okura...beste Sushi in Nederland. Kwaliteit van het vis is gewoon uitstekend. En lange tijd beste op prijs en kwaliteit gebied.
Geef zelf je mening over Japanse Delicatessen Meidi-Ya