Vele eetcafes uitgeprobeerd in Maastricht. Maar deze steekt er echt bovenuit!
Bediening is erg snel, zelfs als het terras geheel vol zit op zaterdagmiddag.
Eten zijn royale porties, van goede kwaliteit voor een prijs waarvoor het nog leuk is.
Gisteren geluncht bij Charlemagne op het terras. We aten de asperges a la Flamande. De asperges, 5 stuks, waren lekker. Er zat voldoende ham, ei en botersaus bij. De krieltjes waren niet vers en waren net niet helemaal gaar. Ook was er flink wat gedroogde peterselie overheen gestrooid. M.i. had dat beter verse peterselie kunnen zijn, of het had helemaal weggelaten moeten worden. Het geheel was niet zo smakelijk dat het de € 17,50 rechtvaardigde die het per gerecht moest kosten. Overigens was het personeel erg correct en hartelijk en is het terras echt heel prettig.
Omdat we bij Pieke Potloed "te nederlands waren" en daarom niet gewenst waren, zijn we hier wezen lunchen. Uitstekende snert gegeten met heerlijk brood, Maastrichtse gastvrijheid bestaat dus toch!