Deze zaak heeft een ‘mooi concept’. Op de kaart staan ‘vegetarische gerechten die voor de echte carnivoren en visliefhebbers kunnen worden 'opgepimpt' met een stukje vlees of vis’. De chef ‘blinkt uit in creativiteit’ en tovert ‘ware kuntwerkjes’ op je bord. Niet alleen goed voor een diner, maar zeker ook een ‘fijne plek om te lunchen’. Leuk om bijvoorbeeld na een museumbezoek neer te strijken op ‘het terras aan de lange vijver’. ‘Een aanrader als je met een mix van vegetariërs en vleeseters bent.’
de koffie is ok en de locatie is prachtig, maar het duurt veel te lang en ze krijgen het voor elkaar om een broodje mozarella/gedroogde tomaat echt nergens naar te laten smaken
heerlijk gelunched bij Gember op het terras buiten. Broodjes van zeer goede kwaliteit.Niet goedkoop maar het is het waard. Vriendelijke en zeer vlotte bediening met kennis van zaken. kortom PRIMA !
Inmiddels 4 x bij Gember gegeten en voelde mij 4 x niet welkom. Bij binnenkomst groet niemand van het personeel. De bedrijfsleider zou een cursus gastheerschap moeten volgen, hij loopt alleen met dollartekens zijn gasten te dirigeren. Had de laatste keer een salade nicoise besteld, deze bestond grotendeels uit paprika. Daar houd ik helaas niet van en hoort, volgens mij, ook niet in een alade nicoise...Vrij prijzig. Wel goede huiswijn!
Drukke boel hier op een doordeweekse dag. Een goed teken in een buurt waar genoeg leuks zit om te lunchen. Maar het gebodene kan beter. Of de prijs moet omlaag. Veel sla op je brood leggen en weinig beleg erop, daar trappen wij niet in... Wel een lekkere en mooie plek om te zitten.