pielreus 2 oktober 2009 | |
Vorige week matig gegeten hier. Voorgerecht bleek een combinatie van drie voorgerechten. Helaas was geen van de drie echt op smaak. Het hoofdgerecht was ok, echter groente en patat erg matig. Gelukkig serveert een irish pub voldoende bier. |
ettorayne 7 juni 2009 | |
Lekker gegeten met uitstekende bediening. Een ontzettend drukke zaterdagavond. Stervensdruk met 2 meisjes die hard rond moesten rennen om iedereen te kunnen bedienen. Het eten was snel en hadden genoten van de lekkere biertjes. Hele leuke sfeer met goeie muziek en internationale gasten. |
naruhodo11 8 maart 2009 | |
We waren hier op een carnaval zondag voor een broodnodig ontbijt: veel, warm en vet! Het rook nogal vreemd, maar dat is te verwachten van een pub. De barman, die een personeelslid armer was door de vreugde van de vorige avond, deed zijn best om iedereen naar behoren te helpen.
Mmmiranda 2 januari 2009 | |
Lekker eten, snelle bediening, erg gezellig. |
Proever64272 24 augustus 2007 | |
Altijd goed en lekker eten bij de Mullins, en, ook heel belangrijk, ook genoeg! Er is \"pub-food\" en \"restaurant-eten\", en het is allemaal even lekker. En gezellig is het er ook. |
Proever26461 1 december 2004 | |
De menukaart hoef IK niet meer in te kijken, want het lekkerst is toch het Traditional Irish Breakfast (tot 15 uur). Een aanrader voor langslapers ;) |
Proever16267 22 maart 2004 | |
Lekker eten tegen een betaalbare prijs in een ongedwongen sfeer. Probeer de Irish stew met heerlijk lamsvlees eens. Of de cottage pie !
Proever4881 14 juli 2003 | |
Moet je echt gewoon eens naar binnen gaan. In het achterste gedeelte kan je heerlijk eten. In een woord samen te vatten. PUUR! en als toevoeging geef ik nog het woord SMAKELIJK. Echt eens naar toe gaan. Ik vind het echt een zaak voor de winter en de herfst. De sfeer in het algemeen is dik ok. |
Geef zelf je mening over John Mullins Irish Pub & Restaurant