KeukenSpaans

MissM74 MissM74 27 januari 2012

Sfeer is prima, bediening redelijk maar dat alle tapas zwommen in dezelfde rode saus was ronduit teleurstellend. Geen aanrader.

eajvermeij eajvermeij 13 december 2011

We zijn met een klein gezelschap gaan eten bij Amor, het was super gezellig, de sfeer van het restaurant en het eten was verrukkelijk, de bediening was goed, kortom een geslaagde avond voor herhaling vatbaar.

Marcelk Marcelk 11 december 2011

Van de week dachten ik en mijn vrouw laten we een keer tapas gaan eten bij restaurant Amor. Ik heb al vaak tapas gegeten in Nederland en buitenland, maar ik heb in mijn leven nog nooit zulke lekkere tapas gegeten als bij restaurant Amor. De bediening was zeer klant vriendelijk en deden hun werk goed. We hoefde niet lang te wachten op het eten, wat bij andere restaurants meestal wel gebeurd. Kortom zeker een bezoekje waard!!

Lizavi Lizavi 11 december 2011

Gister na een dagje shoppen lekker wezen uit eten bij restaurant Amor. Het zal helemaal vol en ik zag weinig bediening. Oei zal dat wel goed gaan ? Uiteindelijk heb ik geen negatieve ervaringen met de bediening twee man deden uitstekend hun werk. Dan het eten we hebben er heerlijk gegeten.Een soort vispotje, garnalen in knoflooksaus, kip in knoflooksaus, aardapels in tomatensalsa en nog vele overheerlijke tapas. Ook de Spaans Portugese sfeer wordt goed overgebracht. Kortom het totaalpakket is uitstekend van dit restaurant zeker een aanrader !

Robert1987 Robert1987 7 december 2011

Ik heb even de tijd genomen om te algemene commentaren van iedereen te lezen.
In Amor ben ik maar 2x wezen eten.Ongeveer 2 jaar terug was mijn eerste keer bij Amor afschuwelijk,om te beginnen met bediening allemaal heel asociaal,totaal geen begrip voor klantvriendelijkheid. Eten was wel goed dat zeg ik eerlijk erbij maar mijn grootste irritatie werd gewekt door bediening. MAAR ik ben 3 weken terug weer gaan eten bij Amor omdat mijn vriendin graag Tapas eet, ik was verbaasd alsof dat restaurant 180 graden veranderd was,bediening was uitstekend bezig nergens last van gehad heel vriendelijk en vooral dat ze meedenken met uw situatie want me vriendin had koud dus die gastheer stelde voor om verder in de diepte te gaan zitten zodat zij geen last van de deur had.

Geef zelf je mening over Amor

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten