MarikeV 23 augustus 2010 | |
De service is uitstekend, jammer dat de chef soms uitschiet bij de ontwikkeling van nieuwe combinaties. |
Hanny 5 mei 2010 | |
Hebben hier afgelopen weekend met 13 personen,waar van 2 kinderen geslapen en gegeten.
WikjeW 26 januari 2010 | |
Alleen maar lof! Hoe kan het anders, mijn bruiloft hier 16 jaar geleden geviert. Nog steeds komen wij hier twee keer per jaar. Het restaurant heeft een Franse keuken met een modern tintje. Smakelijk en met zorg bereid.De coquille's en kreeft zijn heerlijk. Attente bediending en voortreffelijke wijnen. Voel me hier altijd een prinsesje...De Sfeer, de aankleding het is altijd fijn om daar te zijn. |
hettyeet 23 september 2008 | |
Jammer genoeg heeft men hier te kampen met personeelsgebrek en wordt restaurantbezoek een beproeving door het lage wachten. Want met de keuken (en de wijnkaart) is op zich niets mis! |
Proever29125 6 augustus 2006 | |
Met moeite konden wij hier vorstelijk dineren. De porties van de proeverij zijn wat klein, vooral de gegrilde coquille was in drieen gesneden. Het vispalet was groots, de kalfshaas boterzacht met té weinig truffel. Heerlijke redelijk geprijsde huiswijnen. Het duet van passievrucht is een aanrader. Bediening zoals het hoort in dit fraaie kasteel. |
Proever25052 21 februari 2006 | |
mooie kasteel met een goede keuken |
Proever9960 15 augustus 2005 | |
Vriendelijke vergeetachtige bediening. Alles duurt veel te lang. Aperitief 20 minuten. Tussen aperitief een voorgerecht drie kwartier. Tussen voorgerecht en hoofdgerecht bijna een uur. De chef heeft het overigens goedgemaakt, maar geen aanrader. |
Proever35296 20 juni 2005 | |
Inderdaad een klassieker van de Franse keuken met moderne toets. Mooi kader, attente bediening en een viergangen menu comme il faut. Charmante wijnkaart met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En wie denkt zonder te reserveren of om half zes te gaan eten, hoort wat meer buiten te komen of het frituur op te zoeken... |
Proever25467 10 november 2004 | |
Ik vind het meer een paleis dan een kasteel. Restaurant is wel netjes en chique maar vooral geschikt voor de wat oudere mede mens. De bediening was weinig flexibel toen wij om half 6 al wilde eten. Het mocht uiteindelijk wel maar de bediening hield geen rekening met ons en we konden hun gesprekken over een tosti die besteld was via roomservice letterlijk volgen. Het kwam er op neer dat de kok die niet wilde maken. De kruimels van de lunch lagen nog op onze tafel. Het eten was wel lekker. De bediening tijdens het serveren van het eten was wel goed. |
Proever13197 29 februari 2004 | |
Een plaatje, deze locatie. Wie had dat kunnen denken van \"Van der Valk\". Ze proberen echt beter voor de dag te komen met hun diners. Proberen het zelfs met een heuse amuse (maar die was te koud).
Geef zelf je mening over Kasteel Bloemendal