Hebben hier afgelopen weekend met 13 personen,waar van 2 kinderen geslapen en gegeten.
Het eten was goed, alleen de kok heeft weinig fantasie.De bouillon was iedere dag bijna het zelfde,evenals de bijlage van de maaltijden.Zaterdag hadden we een zeven gangen diner,dat duurde van 18.30 tot 23.30 of nog langer dat weet ik niet precies meer daar was ik ondertussen te moe voor.Hebben bij dat diner 3 soorten rode wijn gekregen omdat de voorraad op was.Dit snap ik zelf niet.Misschien dat we hier ooit weer naar toe gaan,maar dan hooguit eenmaal diner daar.Vaker is te ééntonig
Alleen maar lof! Hoe kan het anders, mijn bruiloft hier 16 jaar geleden geviert. Nog steeds komen wij hier twee keer per jaar. Het restaurant heeft een Franse keuken met een modern tintje. Smakelijk en met zorg bereid.De coquille's en kreeft zijn heerlijk. Attente bediending en voortreffelijke wijnen. Voel me hier altijd een prinsesje...De Sfeer, de aankleding het is altijd fijn om daar te zijn.
Jammer genoeg heeft men hier te kampen met personeelsgebrek en wordt restaurantbezoek een beproeving door het lage wachten. Want met de keuken (en de wijnkaart) is op zich niets mis!
Met moeite konden wij hier vorstelijk dineren. De porties van de proeverij zijn wat klein, vooral de gegrilde coquille was in drieen gesneden. Het vispalet was groots, de kalfshaas boterzacht met té weinig truffel. Heerlijke redelijk geprijsde huiswijnen. Het duet van passievrucht is een aanrader. Bediening zoals het hoort in dit fraaie kasteel.