KeukenFrans, Internationaal & Europees
Bijzondere kenmerken svh

harold-66 harold-66 23 januari 2012

Zaterdag 12 november hier gegeten. Éen leuk pand met een aantal verdiepingen. Doordat de ruimte voor het aperatief vol was moesten we direct aan tafel. En zaten we als enigen in een lege zaal, gelukkig begon deze redelijk snel vol te lopen maar leuk is dat niet. Daarbij ook nog het minst leuke tafeltje, in de loop van de keuken en naast een kast met tl-licht, niet echt passend.

Gekozen voor het 4-gangen menu, omdat dat aansprak met een filet van hert. En omdat we niet zo van patrijs houden. De eerste gangen kwamen zeer snel op tafel, terwijl we nog bezig waren met het drinken van het aperatief, werden de wijnglazen al gevuld. De amuses, de voorgerechten en de wijn waren allemaal zeer smakelijk. Maar kwamen in hoog tempo op tafel. En toen viel het stil, waarschijnlijk omdat de keuken nog niet aan de hoofdgerechten toe was. Een uur op een droog broodje zitten kauwen en water en wijn drinken. En daarna kwam het heerlijke hoofdgerecht lekker hollandse kost met een heerlijk stukje wild, alleen de ravioli met spinazie paste er niet echt bij, alhoewel ook deze heerlijk was.

Bij het aankomen bij het nagerecht de keus gemaakt voor kaas en een nagerecht. Er was alleen helaas geen keus mogelijk, voordat we het in de gaten hadden stond het al op tafel, de kaas zeer uitgesproken, zeer kleine porties en niet echt bij elkaar passende smaken. Het nagerecht met een bolletje ijs een zeer zoete warme marshmallow . Nou kookt Margo wel heel veel met zoetjes. Aansluitend wel als eerste en enige in de ruimte boven aan de koffie, gelukkig kwamen er nog snel andere mensen bij.

Na een lekkere kop koffie om de rekening gevraagd. En je weet ongeveer wat je kan verwachten. De prijs/kwaliteit is niet helemaal in verhouding. Je betaald namelijk ook voor de ambiance en de gezellige avond. Het eten was wel goed, maar toch waren er nog wat missers, waardoor ik niet met een lach om mijn mond de volgende ochtend wakker werd. Dat heb ik bij andere top-restaurants wel anders meegemaakt. Toch een restaurant uit de top-10 van Nederland. En dat vindt je niet in alles terug.

Killie Killie 21 januari 2012

Uitstekende keuken in het Midden-Limburgse. Verassende gerechten die je smaak pupillen strelen. Je voelt je op je gemak in een uitermate fijne sfeer. Lekkere wijnen die goed passen bij de diverse gerechten.

LilianM LilianM 21 oktober 2011

We gaan hier regelmatig eten en altijd genieten we met volle teugen.
Zowel lunch als diner is altijd verassend.
Laat Petro of John de wijnen uitzoeken en je hebt de perfecte combinatie van heerlijk eten en geweldige wijnen.
Zeer zeker de moeite waard om eens te proberen.
Het is het geld zeker waard.
Je voelt je onmiddelijk welkom in de warme sferen en de geweldige staf van Da Vinci.
Tot gauw weer!

alga alga 11 september 2011

Fantastische creaties wisselen elkaar af. Prachtwijnen. Lounge met uitzicht op de maas. Tijdens het aperitief al mooie amuses gegeten (bonbons, olijven, smaakbommetjes die op je tong stuk barsten. bitterballen op stok. De mooiste vlees- en visgerechten. Je geeft aan wat je niet lust en kiest voor de surprise.
Duur, maar perfect!

bartengelen bartengelen 5 juli 2011

Niet alleen is het eten in dit etablissement een genot, ook de zit men hier in een heerlijke ambiance in de haven van Maasbracht.

Margot mag met recht trots zijn op deze gastronomische tempel in het zuiden. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit, welke door de mooie bereidingswijzen tot sterren worden getransformeerd elke avond.

De wijnen spelen ook een mooie rol, door nooit te overheersen en elk gerecht te complimenteren.

In een woord: Fantastisch

Geef zelf je mening over Da Vinci