6.9
6.0

1 2 3 4 ... 6 ouder »

meenaj63 meenaj63 9 mei 2012

Het eten is echt heerlijk. Wij zijn al 30 jaar vaste klant bij Kam Yin. We laten het eten heel vaak bezorgen wat voor ons heel gemakkelijk is. Vooral als je van je laat thuis komt van je werk.

jenel jenel 20 april 2012

uitstekend voor lekker dikke tjauwmin, dunne tjauwmin ,moksie metie en nasie goeie service en lekker goedkoop beter kan een mens niet wensen bij deze suri chinees!!!

Luckymama Luckymama 4 maart 2012

Voor na het shoppen in Amsterdam een prima restaurant voor een goede en smakelijke maaltijd. De Moksi Meti en de Rotti zijn oke en je krijgt zeker voldoende. Het pilsje erbij is lekker koud. Je hoeft niet al te lang op het eten te wachten. De inrichting is simpel maar de sfeer is best gezellig. Iedereen komt hier, de man in het pak (na het werk) de dames met volle tassen(na het shoppen) de surinaamse familie etc. Voor een goede maaltijd tegen een redelijk goedkope prijs kun je hier prima terecht!

GourMondial42 GourMondial42 21 februari 2012

I eat here about once per month. Not a fancy venue, really just a quick wok place, but the food is of good quality and taste, so that alltogether I would say: great value for money.

proever1505 proever1505 21 januari 2012

Kam Yim is geen Surinaams maar gewoon Surinaams Chinees restaurant. We bestelden 3 verschillende Surinaamse gerechten waaronder 2 rotis. Niet authentiek (sperziebonen ipv kouseband in de roti) ingevroren saus was niet goed ontdooid, vlees veel te lang doorgegaard (taai). Kortom: geen aanrader. Het eten komt overigens in grote porties en is ook voor chinatown relatief goedkoop.

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

We gaan hier regelmatig eten, zeker voor de zondagslunch een aanrader. De saoto soep is doorgaans goed op smaak en de porties zijn niet te zuinig, de laatste keer viel de soep helaas tegen, deze smaakte verdund. Kip met pikante ketjapsaus, biefstuk tau-si en tjap tjoy smaken echt Chinees, ook voor het pittige Surinaamse eten kun je hier goed terecht. De bediening is kortaf, maar dat is helemaal prima. Afgelopen jaar iets duurder geworden.

mjanssen76 mjanssen76 2 januari 2012

Eten niet bijzonder, duurde lang en het personeel was bijzonder onvriendelijk

almer almer 29 augustus 2011

Lekker multiculti, Surinamers, Chinezen, Nederlanders, Antilianen alles komt er. De pekingeend is heerlijk, ook de tjauw-min met kip is een aanrader. Lekker gingabirie erbij of chinese thee. Top als je net op de zeedijk hebt geshopt/gewandeld en trek hebt in een snelle hap voor niet te veel geld. Kom er regelmatig.

jekers jekers 27 juli 2011

Kom er regelmatig en vind het een heerlijk restaurant. Lekker eten (Mie Singapore en Moksi Meti en niet te vergeten de pangsits). Leuk om gasten mee te nemen. Zo internationaal, jong en oud, van diplomaat tot de jongens van de straat. Top!

Clifanovich Clifanovich 27 juli 2011

Ik kom er al wel 20 jaren. Wat Surinaams chinees eten betreft heeft Kam Yin nog de meest traditionele smaak. De bediening is inderdaad supersnel en efficiƫnt en het eten is altijd vers. Erg gemakkelijk even met de auto er naartoe is er neit bij. Maar ik vind steeds wel weer een snelle Surinaamse oplossings om even een portie te halen. Kam Yin is de beste afhaal Chinees in Amsterdam.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Kam-Yin